Amopage

Hvordan sette en datamaskin Alarm

- Views 0
Advertisement

Sett en datamaskin alarm for å trekke oppmerksomheten til en kommende hendelse eller å vekke deg fra en lur. Microsoft Outlook programvare har en påminnelse innstilling som kan fungere som en vekkerklokke. Den lar deg velge alarmlyder som kommer gjennom PC-høyttalere.

Hvordan sette en datamaskin Alarm

Kontroller klokken på datamaskinen for å være sikker på at klokkeslett og dato er riktig innstilt. Klikk på høyttalerikonet på oppgavelinjen for å stille volumet til et passende nivå.

Åpne Microsoft Outlook-programmet. Dobbeltklikk på "Microsoft Outlook" -ikonet på skrivebordet.

Åpne avtalen setter. Klikk på "File" øverst til venstre på menylinjen. Rull markøren over "New" og klikk "Avtaler" for å åpne en planlegger side.

Angi starttidspunkt for en avtale 15 minutter etter at du vil at alarmen skal ringe. Rullegardinmenyen for tiden kun tilbyr innstillinger for toppen og bunnen av hver time. Plasser markøren i tidsboksen, og klikk. Skriv datamaskinen alarmtiden pluss 15 minutter.

Sett en datamaskin alarm tid for påminnelsen. Klikk en hake inn i boksen til venstre for ordet "Påminnelse". Bruk rullegardinmenyen til høyre for ordet for å sette påminnelsen 15 minutter før utnevnelsen.

Velg en alarmlyd. Klikk på høyttalerknappen til høyre for påminnelsen innstilt tid. Klikk på "Browse" -knappen i dialogboksen som vises. Klikk på "Se i" drop-down menyen. Klikk på "Windows" fil fra valglisten, og dobbeltklikk på "Media" fil i den nye valg listen. Velg alarmen lyder fra media filinnholdet. Forhåndsvisning høres ved å høyreklikke og velge "Play". Marker den valgte lyden og klikk "Åpne" -knappen for å legge det inn i Outlook påminnelse. Klikk på "OK" -knappen i påminnelse lyden dialogboksen.

Bekreft innstillingen. Klikk på "Lagre og lukk" -knappen under "File" på menylinjen. Den valgte lyden vil spille på fast bestemt på alarmtidspunktet.

Hint

Kjør en test av påminnelsen datamaskinen alarm Outlook. Angi en alarm til å gå av fem minutter fra nå til å teste høyttalervolumet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-en-datamaskin-alarm/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en datamaskin som en telefon gratis Hvordan bruke en datamaskin som en telefon gratis
  - 阅 0

  Selv om det er unektelig at datamaskiner revolusjonert verden av post og skriftlig kommunikasjon, datamaskiner og Internett har også revolusjonert måten vi kommuniserer gjennom tale. Gjennom Voice over IP (VoIP) teknologi, er det flere gratis måter å

 • Hvordan Ghost en datamaskin
  - 阅 0

  Hvordan Ghost en datamaskin. "Ghosting" en datamaskin betyr å skape en klone av innholdet, slik at de kan overføres til en annen harddisk. Det er strengt tatt ikke det samme som å kopiere, men heller et middel for å få tilgang til filer og progr

 • Hvordan rengjøre en datamaskin Hvordan rengjøre en datamaskin
  - 阅 0

  I denne gratis instruksjonsvideoklippet serien, vil vår ekspert demonstrere hvordan å rense datamaskinen fra begynnelse til slutt. Riktig vedlikeholde skjermen, foringsrør, tastatur, vifte og mer med disse enkle å følge klipp. oppsummering Series En