Amopage

Hvordan sette en daglig alarm i Outlook

- Views 0
Advertisement

Noen brukere av Microsoft Outlook 2010 kan tenke på det som først og fremst en e-postprogram. Imidlertid inneholder programmet også en kalender og varslingssystem som du kan bruke til å planlegge arrangementer i din bedrift eller personlige liv. For eksempel, hvis du har en daglig forretningsmøte eller telefonkonferanse at du må delta, kan du sette opp en alarm i Outlook, slik at datamaskinen viser en melding på et angitt tidspunkt hver dag for å minne deg om hendelsen.

Bruksanvisning

 • 1

Lansere Microsoft Outlook 2010 og klikk på "Kalender" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen.

2

Høyreklikk kalenderen på høyre side av vinduet, og velg "New gjentakende hendelse." Den "Avtale Regelmessighet" vises.

3

Klikk på rullegardinmenyene ved siden av "Start" og "End", og velg start- og slutttider tilfelle at du setter et varsel for.

4

Klikk på "Varighet" drop-down menyen og velg lengden av hendelsen.

5

Klikk på "Daily" -knappen under "Regelmessighet Pattern".

6

Klikk på "Hver Weekday" radio knappen hvis hendelsen skjer bare på hverdager. Hvis hendelsen inntreffer hver dag, hoppe over dette trinnet.

7

Klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Start" nederst i vinduet og velg den første datoen varselet skal vises på.

8

Klikk på "No End Date" -knappen hvis varselet aldri skal ta slutt. Alternativt kan du klikke på "Avslutt Etter" radio knappen hvis varselet skal vises et visst antall ganger, eller "End By" radio knappen hvis varselet skulle ende på en bestemt dato.

9

Klikk på "OK" -knappen for å gå tilbake til "avtale" vinduet.

10

Klikk på "Emne" boksen og skriv inn navnet på arrangementet eller avtale at du ønsker å bli minnet på.

11

Klikk på rullegardinmenyen ved siden av bjelle øverst i vinduet og velg en tid, for eksempel "30 minutter", for å indikere hvor mange minutter før hendelsen Outlook 2010 skal vise varselet.

12

Klikk på "Save & Close" knappen for å lagre varselet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sette-en-daglig-alarm-i-outlook/ "

相关文章!
 • Hvordan sette en datamaskin Alarm
  - 阅 0

  Sett en datamaskin alarm for å trekke oppmerksomheten til en kommende hendelse eller å vekke deg fra en lur. Microsoft Outlook programvare har en påminnelse innstilling som kan fungere som en vekkerklokke. Den lar deg velge alarmlyder som kommer gjen

 • Hvordan lage e-regler i Microsoft Outlook
  - 阅 0

  Du åpner Microsoft Outlook, og klikk Send / motta og dusinvis av e-postmeldinger strømmer inn i din innboks. Nå må du bla gjennom e-postmeldinger, prøver å finne ut om de er viktige eller ikke. Men det trenger ikke å være slik en langtekkelig rutine.

 • Hvordan Design en fancy signatur for Outlook Hvordan Design en fancy signatur for Outlook
  - 阅 2

  Enten du sender en jobb eller personlig e-post, er du bidra til en av de om lag 154 600 000 000 elektroniske missives sendes per dag i 2013, som spådd av The Radicati Group. Alt som typing kan være slitsom, og når du har å kontinuerlig skriver de sam