Amopage

Hvordan Sett skyve skjermen døren i Track

- Views 0
Advertisement

Selv om det er mer enn én konstruksjon for glidende patio skjermen dører, benytter den vanligste et par ruller på undersiden av døren som passer på et spor på undersiden av rammen. Når du åpner eller lukker døren, betyr det faktisk ikke skyve; i stedet, disse hjulene ri sporet. Hjulene er plast, og de stikker eller stykker, slik at døren for å sette seg fast. Erstatte dem er enkelt, men først må du få døren av sporet. Når du er ferdig, erstatter døren er like enkelt.

Fjerne Door

Trinn 1

Stå utenfor døren og åpne skjermen langt nok til at du kan forstå begge sider. Løft døren så langt du kan, så prøv å vinkle bunnen mot deg. Hvis den ikke kommer, vil du sannsynligvis nødt til å heve hjulene.

Steg 2

Se for en justeringsskrue på undersiden av dørkarmen over hvert hjul. Slå den mot klokken med en skrutrekker for å heve hjulet. Hvis du ikke ser en skrue, hjulet er trolig fjærbelastet, og du må heve den manuelt.

Trinn 3

Få en hjelper til å løfte døren. Arbeid en flat skrutrekker i henhold til et av hjulene, løftes den og vinkel døren litt til hjulet går klar av sporet. Gjenta med det andre hjul, og deretter vinkel på bunnen av døren ut og fjerne døren.

Skifte Door

Trinn 1

Holde døren med den øvre ende vinklet mot rammen og sett toppen inn i sporet på toppen av rammen. Noen dører har fjærbelastede hjul som passer inn på et spor i toppen av rammen. Hvis din er en av disse, sørg for at begge hjulene sitter godt på banen.

Steg 2

Løft døren mot toppen av rammen, mens du holder bunnen mot rammen. Når hjulene fjerne rammen, senke døren, slik at den nederste spor passer til innsiden av sporet i begge hjulene. Hjulene kan ikke fjerne det nederste sporet; Hvis ikke, bruker du en av følgende fremgangsmåter:

Løft hvert av hjulene med en flat skrutrekker mens du skyver døren i. Slipp rattet når det er over sporet. Senk døren når begge hjulene er på sporet.

Hev hjulet ved å dreie justeringsskruen mot klokken. Etter at du senker døren, senke hjulene ved å skru hver skrue med klokken for å sikre døren i rammen. Hvis du ikke senke hjulene, vil døren falle ut av rammen når du prøver å åpne eller lukke den.

Trinn 3

Test døren for å sørge for at det glir jevnt. Hvis den ikke gjør det, kan det hende du må heve hjulene litt eller justere døren slik at alle hjulene er på sporene.

Tips

Rengjøres og smøres spor og hjul med gjennomtrengende olje eller spray smøremiddel før erstatte den. Ren ved støvsuging sporet for å fjerne stener og smuss, og deretter tørke med en fuktig fille. Smøre ved å sprøyte smøremiddel på sporene og valsene. Du bør gjøre dette regelmessig som en del av rutinemessig vedlikehold for å holde dørene gli jevnt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sett-skyve-skjermen-doren-i-track/ "

相关文章!
 • Skyve skjermen døren Repair Skyve skjermen døren Repair
  - 阅 0

  Sjekk som en erfaren ekspert leder deg gjennom trinnene for å skyve skjermen døren reparasjon - fra å samle dine verktøy og kjøpe de riktige reservedeler til å justere den nylig reparert dør - i denne gratis online video serie om hjem vedlikehold. op

 • Hvordan du justerer skyve skjermen døren hjul
  - 阅 0

  Etter å ha installert en ny skyve skjermen døren må du kanskje justere hjulene. Det er viktig at døren jevnt flyter åpen og lukket. Noen ganger en eldre skjerm dør kan også trenge hjulet justeringer. Hvis det er en kamp for å åpne skyvedøren skal du

 • Hvordan erstatte en Patio skyve skjermen døren
  - 阅 0

  Patio skjermen dører er vanlig i mange hjem, vanligvis fører fra innsiden av hjemmet til en kortstokk eller uteplass. Disse dørene er oftest laget av enkle aluminiumsrammer med skjermen materiale inne, selv om mer avanserte og høyere kvalitet former