Amopage

Hvordan Sett på en veve hestehale Bruke Bobby Pins

- Views 0
Advertisement

Hvordan Sett på en veve hestehale Bruke Bobby Pins


Beyonce, Jennifer, Kim, Nicole, Paris, Rihanna. Kjendiser er kjent for iført sofistikerte hestehale og opp-dos når du går på den røde løperen. Ifølge StyleList, er hestehale en mote bærebjelke som aldri har gått ut av stilen. Du kan også ha en forlokkende frisyre som stjernene. Hår veve extensions kan lett forvandle en tynn, livløs hestehale inn i en lang, glamorøs en ved å følge noen enkle trinn.

Du trenger

Nylon børste

Lys-hold hårgelé eller pomade

Elastisk hestehale holder

hårnåler

Full weft (spor) for forlengelse hår

Bruksanvisning

Vask håret og påfør en fuktighetsgivende balsam. Tørk håret og avslutt med en lett, fuktighetsgivende hår lotion eller pomade.

Samle håret sammen. Bruk en nylonbørste for å feie ditt naturlige hår opp i en hestehale. Når hestehale er på ønsket sted, fest den med en elastisk hestehale holder.

Vri hestehale og rull den rundt hestehale holder å danne en bun. Forankre håret med hårnåler.

Fest enden av forlengelsen spor til bunnen av hestehale holderen ved hjelp av en hårnål. Pakk utvidelse håret rundt din naturlige hestehale tett, til du kommer til slutten av utvidelsen. Bruk hårnåler til å feste sporet. Sikre alt til bunnen av din bun med noen flere hårnåler.

Vikle et stykke forlengelse hår fra baksiden av innslaget rundt basen for å skjule sporets søm. Fest endene med en eller to hårnåler.

Style ny hestehale. Flette det, jern det, krølle det eller bare la den være rett. Spray med en avsluttende spray for en polert utseende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sett-pa-en-veve-hestehale-bruke-bobby-pins/ "

相关文章!
 • Hvordan Sett håret i en Bun Bruke Bobby Pins
  - 阅 0

  Langt hår kan være en utfordring å administrere. Mange kvinner har valgt for kortere, mer stilig hårklipp som livet blir mer og mer hektisk, selv om en rekke kvinner fortsatt foretrekker en lengre, flyter frisyre. Opprettholde langt hår kan være vans

 • Hvordan å gjøre Cheetah Print Nails Med Bobby Pin Hvordan å gjøre Cheetah Print Nails Med Bobby Pin
  - 阅 0

  Den raskeste dyret i jungelen er ikke nødvendigvis den raskeste til å male på neglene, men med tålmodighet og presisjon, er resultatet verdt innsatsen. Cheetah print negler matche med mange antrekk på grunn av den nøytrale tonen. Gå for en fullverdig

 • Hvordan lage en rask Hair-Do med Bobby Pins Hvordan lage en rask Hair-Do med Bobby Pins
  - 阅 0

  Endre opp din frisyre trenger ikke å være en utfordring. Ingen salong stylist eller skjønnhetsskole erfaring er nødvendig for å oppnå dette etter utseende, laget ved hjelp av enkle Bobby pinner. Dette ser er spesielt flott for de fettete rot dager, h