Amopage

Hvordan Sett håret i en Bun Bruke Bobby Pins

- Views 0
Advertisement

Langt hår kan være en utfordring å administrere. Mange kvinner har valgt for kortere, mer stilig hårklipp som livet blir mer og mer hektisk, selv om en rekke kvinner fortsatt foretrekker en lengre, flyter frisyre. Opprettholde langt hår kan være vanskelig, men mange kvinner finner det myke, feminine utseendet på lange låser vel verdt innsatsen. Kronglete langt hår i en bolle og feste det med Bobby pinner ikke bare holder det pent og ryddig, men bidrar til å beskytte håret og hindre floker og brudd.

Du trenger

Hårbørste

fliseklemmer

Bruksanvisning

 • 1

Børst håret grundig for å fjerne eventuelle floker. En stor, flat børste med individuelle pinnene er best for langt hår, som pinnene redusere strekke og bryte håret.

2

Bøy hodet bakover og samle all håret i hånden som om du kommer til å sette det i en hestehale. Jevne ut eventuelle ujevnheter med hendene og sjekke nøye for å være sikker på at du ikke har gått glipp av noen tråder.

3

Slå håret i en sirkulær bevegelse, vri det tett. Håret ditt vil begynne å spiral og vri tilbake på seg selv, danner grunnlaget for din bun.

4

Pakk slutten av vridd håret rundt basen, fortsetter bun før alle håret ditt har blitt pakket inn i en bolle. Hold fast spenning på håret ditt som du er ferdig bun å hindre den fra å skli utover dagen.

5

Hold bun sikkert i den ene hånden og åpne en Bobby pin med fingrene på den andre hånden, skyve det over hårene på bunnen av bun og håret nærmest hodebunnen, noe som gjør at ridged side av tappen vender ut. Den Bobby pin vil fange håret bun og hold den fast mot hodet.

6

Fortsett å sette inn Bobby pinner rundt bunnen av bun til den er helt festet til hodebunnen. Skyv dem så langt inn i håret som mulig for å holde bun stramt og gjemme pinnene fra visningen.

Hint

Pass på å bruke bobby pins med en gummi spissen på slutten. De fleste Bobby pinner er laget av metall som kan ripe hodebunnen hvis ikke dekket av gummitupper.

La aldri håret låste opp over natten. Sove på Bobby pinner kan føre dem til å floke i håret og fjerne dem kan være smertefullt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sett-haret-i-en-bun-bruke-bobby-pins/ "

相关文章!
 • Hvordan Sett på en veve hestehale Bruke Bobby Pins Hvordan Sett på en veve hestehale Bruke Bobby Pins
  - 阅 0

  Beyonce, Jennifer, Kim, Nicole, Paris, Rihanna. Kjendiser er kjent for iført sofistikerte hestehale og opp-dos når du går på den røde løperen. Ifølge StyleList, er hestehale en mote bærebjelke som aldri har gått ut av stilen. Du kan også ha en forlok

 • Hvordan lage en rask Hair-Do med Bobby Pins Hvordan lage en rask Hair-Do med Bobby Pins
  - 阅 0

  Endre opp din frisyre trenger ikke å være en utfordring. Ingen salong stylist eller skjønnhetsskole erfaring er nødvendig for å oppnå dette etter utseende, laget ved hjelp av enkle Bobby pinner. Dette ser er spesielt flott for de fettete rot dager, h

 • Hvordan å gjøre Cheetah Print Nails Med Bobby Pin Hvordan å gjøre Cheetah Print Nails Med Bobby Pin
  - 阅 0

  Den raskeste dyret i jungelen er ikke nødvendigvis den raskeste til å male på neglene, men med tålmodighet og presisjon, er resultatet verdt innsatsen. Cheetah print negler matche med mange antrekk på grunn av den nøytrale tonen. Gå for en fullverdig