Amopage

Hvordan Sett et vers på en Wedding Candle

- Views 0
Advertisement

Enten du tenner et enhet stearinlys i bryllupet ditt å betegne sammenføyning av to familier og to liv i en eller bare ønsker meningsfulle midt utsmykking for mottak tabeller, tilpasse lys med vers for å feire anledningen. Bruk gjennomskinnelig pergamentpapir å ikke bare vise dyptfølt meldinger, men også legge til en dekorativ touch til billig søyle lys. Bruk riktig lim for å feste selve vellum til lyset for den mest effektive og elegant resultat.

Du trenger

Målebånd

Hvit eller elfenben søyle stearinlys

Datamaskinen og skriveren

Saks eller papir trimmer

Brukt papir eller plastfolie

Vellum spray lim

Bånd eller selvklebende rhinsten

Bruksanvisning

Bruk et målebånd for å måle arealet av hvitt eller elfenben søyle stearinlys der du vil verset skal vises. Gjøre teksten lettere å lese ved å bryte det opp i kortere linjer i stedet for å pakke lange setninger hele veien rundt lyset.

Skriv ut inspirerende dikt, sitat eller vers på et stykke hvit, elfenben eller pastellfargede pergament. Bruk en enkel blokk font for et klassisk utseende eller et script font som en elegant touch. La blekket tørke i 30 minutter før du fortsetter prosjektet hvis du brukte en blekkskriver for å unngå flekker.

Skjær vellum ut med saks eller papir trimmer, etterlot seg en 1-tommers blank "grensen" rundt teksten.

Dekk til arbeidsflaten med skrap papir eller plastfolie. Plasser vellum forsiden ned på skrap papir og påfør et jevnt lag med spray lim på baksiden.

Plukk vellum opp i kantene slik at du ikke vil forlate fingeravtrykk i lag med lim. Lå stearinlys på bordet og hold vellum over det å sentrere stykke topp til bunn. Trykk på høyre kant på vellum ned på lyset og bruk håndflaten til å trykke på vellum på lyset.

Pynte lyset ved å binde et bånd bue under vers eller legge selvklebende rhinsten over og under vellum.

Hint

Legg tekstur til trykt vellum ved å rive stykke ut i stedet for å bruke saks eller papir trimmer å klippe det. Hold papiret mellom tommelen og pekefingeren på hver hånd og sakte rive rundt teksten å gi en fillete, teksturert kant. Brush håndverket kritt rundt revet kant for ekstra dimensjon.

Hvis du heller ikke bruke en datamaskin og skriver for å legge bryllupet stearinlys vers, skrive teksten på lyset med alfabetet stempler og løsemiddelbasert blekk som ikke vil smøre på vokslys overflaten. Hold en papirstrimmel mot lyset som en retningslinje for å stemple teksten i rette linjer.

I stedet for å bruke spray lim, kan du også feste vellum til pyntet søyle stearinlys ved å bruke en stripe av dobbeltsidig vellum tape langs toppen av arket. Hvis du kan se tape gjennom vellum, knytte et bånd bue rundt stearinlys for å skjule limet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sett-et-vers-pa-en-wedding-candle/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Aloe Vera Hvordan bruke Aloe Vera
  - 阅 1

  Hvordan bruke Aloe Vera. Aloe vera-planten er en av de mest kjente plantene i verden, og brukes mye for sine medisinske egenskaper. Det gjør også et attraktivt potteplante. Les videre og finn ut hvordan du best kan bruke denne allsidige planten. Trin

 • Hvordan virker Aloe Vera hjelpe Colon?
  - 阅 0

  Introduksjon Aloe vera er en populær urtemedisin. Det er ofte anbefalt som behandling for en rekke plager, fra solbrenthet til magekramper. Aloe vera er en sukkulent med tykke blader som inneholder gel. Denne gel er antatt å ha mange helbredende egen

 • Hvordan bli en Vera Bradley Distributør Hvordan bli en Vera Bradley Distributør
  - 阅 0

  Vera Bradley ble startet i 1982 som et selskap med fokus på feminine bagasje og reiseeffekter. Siden selskapet startet, har det utviklet seg til å omfatte fargerike aksent stykker som håndvesker, vesker, sko, briller, hjem varer og mer. Vera Bradley