Amopage

Hvordan Sett et registrert Symbol i Photoshop

- Views 0
Advertisement

Hvordan Sett et registrert Symbol i Photoshop


For å hjelpe deg å redusere tiden det tar å lage figurer, lar Photoshop Custom Shape Tool til å velge en form fra et sett med ofte brukte former og sette det inn i dokumentet. En av figurene installert med Photoshop er et registrert varemerke symbol. Bruke Custom Shape verktøyet, kan du sette inn symbolet i dokumentet, og deretter tilpasse den til å matche utformingen av dokumentet.

Bruksanvisning

Åpne dokumentet du vil redigere i Photoshop eller opprette et nytt dokument ved å klikke Photoshop "Fil" -menyen og velge "New".

Klikk på "rektangelverktøyet" -ikonet i "Tools" vinduet på venstre side av søknaden. Fortsett å holde nede museknappen til en pop-up boks åpnes. Klikk på "Custom Shape Tool" ikonet i pop-up boksen.

Klikk på "Lag et nytt lag" ikonet nederst i "Layers" vinduet på høyre side av søknaden. Plassering av symbolet på et nytt lag gjør det mulig å redigere symbolet uten å påvirke elementene på andre lag i dokumentet.

Klikk på "Custom Shape" rullegardinmenyen på verktøylinjen over dokumentet, og velg deretter registrert varemerke symbol fra menyen.

Klikk og hold venstre museknapp på det stedet i dokumentet der du vil at symbolet. Dra musen for å forstørre symbol, slipp deretter museknappen når symbolet er riktig størrelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sett-et-registrert-symbol-i-photoshop/ "

相关文章!
 • Hvordan Skriv Har åndsverk Symbol i Photoshop? Hvordan Skriv Har åndsverk Symbol i Photoshop?
  - 阅 0

  Legge til en copyright symbol er en felles oppgave når du arbeider med Photoshop. I Photoshop CC 2014, inkluderer Custom Shapes galleriet en copyright symbol som skaper et vektorbasert copyright symbol grafikken du kan skalere til enhver størrelse. H

 • Hvordan legge til opphavsrett symboler i Photoshop Elements 7 Hvordan legge til opphavsrett symboler i Photoshop Elements 7
  - 阅 0

  Opphavsretten symbolet er et bokstaven "c" omsluttet av en sirkel. Det kan være lurt å gå foran en opphavsrett eller fotograf kreditt med dette symbolet når du utformer grafikk eller redigere bilder i Photoshop Elements 7. Mange skrifttyper har

 • Hvordan bli en registrerte agent
  - 阅 1

  Å bli en registrerte agent er en komplisert og vanskelig prosess. Kremen av beskjære når det gjelder representasjon i sin omgang med skattemyndighetene, er en registrerte agent best forsvarslinje for de personer står overfor en IRS revisjon. Du treng