Amopage

Hvordan Sett et prosjekt skjerm Board Sammen

- Views 0
Advertisement

Hvordan Sett et prosjekt skjerm Board Sammen


Prosjektkort kan være en forespurt form av oppdrag for en science fair, bok studien, geografi prosjekt eller tverrfaglige studieenhet. Den store, tri-brettet, blank papp skifer sitter foran deg kan virke skremmende. Men med litt planlegging og forberedelser, skjermen Styret kan ikke bare bli et overordnet prosjekt, men en hyggelig prosess. Ofte når du oppretter prosjektet, fantastiske ideer vise seg med mindre enn perfekt resultat. Unngå denne fallgruven gjennom en enkel planprosess som hjelper deg å være sikker på at hver del av informasjonen din er perfekt til temaet for prosjektet skjermkortet.

Du trenger

Oppslagstavle skjema

Maling

markører

limstift

Skriver

Hersker

Saks

grafikk

Bruksanvisning

Planlegg teksten for skjermen bord på et stykke vanlig papir. Kom opp med en iøynefallende tittelen for å vise tydelig i midten av brettet. Under tittelen, plassere ditt navn. Bestem deg for hvilke kategorier av informasjon du trenger på oppslagstavle. Opprett undertekster for disse kategoriene. Hvis du gjør en vitenskap oppslagstavle, kan disse undertekster være dine spørsmål, hypotese, eksperiment trinn, data og konklusjon. Hvis en litteraturbasert prosjekt, kan skjermen styret trenger undertekster som setting, plot, karakterer, problem, løsning og kritikk. Planlegg noen ekstra tekst for skjermbrett i bullet form, ikke paragrafer.

Planlegg plasseringen av grafikken for skjermen bord på et stykke papir i tillegg. Hvis du bruker bildene du tok, bestemme hvor du skal plassere hver og lage en bildetekst for det. Hvis du trenger å samle grafikk fra andre kilder, pass og klippe dem ut pent og gi bildetekster. Diagrammer og grafer kan være hensiktsmessige tilskudd til prosjektet oppslagstavle. I så fall sjekke nøyaktigheten av hver og finne en passende størrelse, deretter planlegge hvor på brettet disse vil passe. Sørg for å markere et sted for hver grafisk på planlegging papir for å sikre at alt vil passe.

Forbedre prosjekt ved planlegging og søknad til styret et fargevalg som passer emnet. Hold deg til to eller tre grunnleggende gratis farger slik at fargene ikke overvelde din informasjon. Bruk akrylmaling for å dekke hele skjermen styret i ett til tre forskjellige farger. Alternativt kan du ønsker å dekke hele skjermen brettet overflaten med papir i blokker med farge i stedet for å male det. Uansett kan farge brukes med omhu forbedre oppslagstavle prosjektet.

Med mindre du skal skrive ut all tekst for hånd og tegne alle dine egne bilder og diagrammer, vil du trenger å skrive ut noen elementer fra datamaskinen. Bruk skrifter klokt når du skriver inn tekst. Litt farge går en lang vei. Bruk mørke farger og lett leselige, store fonter. Ikke bruk mer enn tre ulike fonter. Vær sikker på at titler og undertekster er i større fonter og dristig-faced. Før du skriver ut diagrammer, grafer eller bilder, må du passe på den størrelsen du trenger, slik at du ikke kaster bort blekket skrive ut større bilder enn du kan bruke. Hvis du skriver ut all tekst for hånd og tegne alle bilder, bruke blyant først, slik at sletting er mulig, men går over alle blyantstreker med markører eller andre fargede medier.

Før du legger noen produkter til skjermbrett, klippe og trimme alle elementene pent. Legg ut hvert element på skjermen brettet uten lim først. Sørg for at alle elementer passer ordentlig. Plasser hovedideen eller primære informasjon i sentrum av prosjektet skjermkortet. Plasser tittel og navn der også. Gruppe all annen informasjon etter kategori og vise den i ulike områder av prosjektstyret. Bruk en linjal for å hjelpe deg i å sørge for at alle elementer være rett. Proof arbeidet for feil før bildet vises.

Hint

Tillat alltid god tid til å sette brettet sammen i tilfelle noe mangler eller ikke passer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sett-et-prosjekt-skjerm-board-sammen/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en borrelås skjerm Board
  - 阅 1

  Lage visuelle styrene er en måte å ordne mål, ideer og prosjekter. Lage din egen tar litt innsats og bare noen få verktøy. Den fantastiske ideen om denne visuelle bord er at du kan fjerne eller omorganisere det visuelle for å passe dine behov. Du tre

 • Hvordan skape en vinnende skjerm Board for et Samfunnsfag Fair Hvordan skape en vinnende skjerm Board for et Samfunnsfag Fair
  - 阅 0

  En oppslagstavle er en viktig komponent til en vinnende samfunnsfag prosjekt. Displayet Styret bør vise all forskning som ble gjennomført for prosjektet og følge alle dimensjons retningslinjer som beskrevet for prosjektet. I tillegg bør det være lett

 • Hvordan sette opp en skjerm Board
  - 阅 0

  Tavler er et fast innslag på konferanser, samt i faglige og forretningsmessige innstillinger. Selv om moderne visuelle skjerm verktøy som PowerPoint er også nyttige verktøy, Kort har fortsatt en funksjon på disse hendelsene. De kan være frittstående