Amopage

Hvordan Sett Buer i en Chihuahua er kort hår

- Views 3
Advertisement

Hvordan Sett Buer i en Chihuahua er kort hår


Chihuahuaer gang ble priset av Toltekerne i antikkens Mexico, og rasen fortsetter denne kongelig tradisjon i dag som en populær følges rase. Mange Chihuahua eiere liker å stelle og kle opp hundene sine, og hår buer er et enkelt tilbehør for å gi din Chi litt ekstra stil. Short-belagt chihuahuaer er vanskeligere å bøye enn langhårete seg, men buer er fortsatt et alternativ med litt oppfinnsomhet.

Du trenger

Dog sjampo

Håndkle

Soft hund pensel

selvklebende buer

hår buer

Dobbeltsidig tape

Saks

Giftfri hår lim

Bruksanvisning

Bade Chihuahua før du setter på bukker. Fyll oppvaskkummen med 2 inches av varmt vann og forsiktig sette hunden i vannet. Bruk en kopp til å helle vann over hundens pels og yr hund sjampo langs ryggraden. Fordel såpen med hendene, ta vare å vaske hundens hode og ører. Skyll hunden med rent vann, tørk og børste med en myk hund børste for å fjerne løs, døde hår. Short-haired Chihuahuas få kjølt lett, så sørg for at hunden er helt tørr før slik at det å gå utenfor.

Trykk en selvklebende bue like over hver av de Chihuahua ører. Disse buer er solgt i baby-delen av mange butikker og er pre-bundet med en dråpe kjæledyr trygg lim på baksiden for å holde seg til selv de korteste hår. Selvklebende buer er et nyttig kortsiktig bue, som limet vil tørke ut og baugen vil falle raskt.

Trim en liten sirkel fra en rull med dobbeltsidig tape og trykker på en hår baugen på oversiden av båndet. Trykk baugen mot hundens hår og holde det på plass et par sekunder for å danne en sikker binding. The Chihuahua pels er kort og tynn, men dobbeltsidig tape er klebrig nok til å holde baugen på plass for et par timer.

Plasser en dråpe eller to av giftfri hår lim på baksiden av en bue og presse baugen forsiktig på hundens pels. Hair lim er ofte brukt til å feste vever og utvidelser i menneske salonger og er trygg nok til å bruke på en Chihuahua. Hold hunden i fanget ditt og legg press på baugen i minst 60 sekunder, eller til limet fullt tørker og baugen holder seg på plass.

Hint

Kjøp hår lim og buer på en skjønnhet forsyning butikk.

Trekk aldri i en bue for å fjerne den. La tape eller lim falle av på egen hånd slik at du ikke trekker ut hundens hår.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sett-buer-i-en-chihuahua-er-kort-har/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en søt rotete hestehale med kort hår Hvordan lage en søt rotete hestehale med kort hår
  - 阅 5

  Den rotete kort hestehale er et stilig alternativ til standard hestehale. Hvis du tror håret ditt er for kort for denne trendy stil, så tro om igjen og ta tak i mobbing kam. Opprette rotete hestehale er så enkelt som poofing håret og trekke den tilba

 • Hvordan lage en Mohawk med kort hår Hvordan lage en Mohawk med kort hår
  - 阅 1

  Mohawk er en klassisk frisyre som ble populært med punkrockerne i tidlig 80-tallet. Lær hvordan du oppretter denne edgy frisyre med kort hår i denne enkle opplæringen. Trinn 1: Dette ser krever en kam, gel og hårspray. Begynn med å gre sidene av hår

 • Hvordan Perm kort hår
  - 阅 2

  Perming kort hår kan være en katastrofe for noen og et mirakel for andre. Avhengig av håret genetikk kan du få en flott krøllete perm, selv om håret er kort. Gode ​​perm metoder for kort hår er puddel perms eller afroskrivebeskytte. Du kan lage disse