Amopage

Hvordan Sett batteriene i en Schiuma melkeskummer

- Views 0
Advertisement

Den Schiuma melkeskummer er en håndholdt tilbehør fra Bodum Company, en internasjonal virksomhet som designer og produserer kaffe og te enheter. Den Schiuma skummer arbeider for å skape pisket melk eller fløte for latte og cappuccino. Distributør Seattle Kaffe Gear beskriver enheten som en 10-tommers rustfritt stål stav som sitter inne i en container. Skumming er ikke begrenset til melk: Du kan bruke Schiuma melkeskummer å piske salat dressing eller gjøre rister.

Du trenger

2 AA-batterier

Bruksanvisning

 • 1

Slå enheten over slik at staven delen, den delen som sitter inne i beholderen og svinger, peker nedover.

2

Trykk på låsen, eller klipp, som holder dekselet over batterirommet på plass med fingeren for å få tilgang til batteriområdet. Klemholderen sitter mot utsiden kant av basen. Trykk klemmen innover for å frigjøre den. Trekk av dekselet og sett det til side.

3

Undersøk batterirommet. Det er to spor, ett for hvert batteri. Skyv ett batteri, med den flate enden på fjæren, inn i kammeret. Skyv forsiktig til batteriet spretter på plass.

4

Gjenta installasjon for det andre batteriet. Plasser den flate enden på våren side og skyv til batteriet er sikker.

5

Skyv dekselet tilbake på plass. Slip tappen på dekslet inn i sporet på undersiden av skumningsmidlet. Trykk ned til låsen tar tak. Du vil føle et klikk når lokket er satt.

Hint

Test enheten ved å trykke på av-knappen på siden. Hvis staven ikke klarer å spinne, har du sannsynligvis batteriene som er installert på feil måte. Åpne dekselet og snu batteriene over. Knotten på batteriet bør være nærmest "+" tegn. Den flate kanten går nær "-" etikett på rommet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-sett-batteriene-i-en-schiuma-melkeskummer/ "

相关文章!
 • Hvordan koble batteriene i parallell for å forlenge kjøretiden (solar batteribank) Hvordan koble batteriene i parallell for å forlenge kjøretiden (solar batteribank)
  - 阅 0

  Det finnes forekomster i bilindustrien, strømforsyning applikasjoner og solcelle leverer applikasjoner som vi trenger for å koble til en haug med batterier sammen for å lage en batteribank. Det kan dreie denne batteribank for å levere strøm over leng

 • Hvordan Sett batteriene i en lommelykt Hvordan Sett batteriene i en lommelykt
  - 阅 1

  Hva er verre enn å ha lysene går ut hjemme eller får et flatt dekk på en mørk vei, bare for å finne lommelykten du alltid ha for hånden har døde batteries.Flashlights kommer i en rekke størrelser og lampe styrker. To vanlige stiler, LED-lampe og D-ce

 • Hvordan erstatte batteriene i en Spy Pen Hvordan erstatte batteriene i en Spy Pen
  - 阅 2

  Som navnet antyder, er Spy Pen en må-ha verktøy for alle ambisiøse spion. Denne batteridrevet enhet ser ut som en penn, men har andre funksjoner som innebygd alarm, teleskop og lommelykt. Som alle andre batteridrevet enhet, vil strømforbruket med reg