Amopage

Hvordan selge Peacock Feathers

- Views 0
Advertisement

Hvordan selge Peacock Feathers


Med sine luksuriøse og lyse fjær, er det ikke rart at påfugler er forbundet med forfengelighet og litt dyr arroganse. Fjærene av en påfugl viser en vakker spekter av farger sjelden finnes andre steder. Du kan selge disse myke og attraktive fjær for en god del penger, så følg noen skritt for å kapitalisere på påfuglfjærdrakt.

Bruksanvisning

 • 1

Samle og sortere fjærene før du begynner å selge dem. Det tar ganske mange påfuglfjær for å gjøre en anstendig pels eller for å supplere en eksotisk blomst bukett. Gå til din kilde til fjær og sortere dem etter farge, størrelse og kvalitet.

2

Selg fjær engros til forhandlere. Mange bedrifter som partiet forsyning og innredning gjelder bruk mange påfuglfjær på en jevnlig basis. Kontakt selskaper som Zucker fjær produkter om å selge dem påfuglfjær i store mengder.

3

Åpne en nettbutikk. Mens detaljsalg av påfuglfjær ikke vil rettferdiggjøre en reell butikk, vil en butikk i en e-markedet som eBay supplere inntekten mens spre ordet om merkevaren. Åpne en butikk med eBay og gir massevis av bilder av høy kvalitet fjær og nyheter om dine gode priser.

4

Craft fjærene til smykker. Fjær øredobber, for eksempel, har en stabil og betydelig marked. Arbeid med en gullsmed eller bruke fantasien til å slå bare fjær til vakre tilbehør. Selge fjær som tilbehør vil øke fortjenestemargin på produktet.

5

Koble med blomst selgere. En påfuglfjær er en vakker og ofte uventede tillegg til en bukett. Kontakt lokale blomsterbutikker om å forsyne dem med påfuglfjær og fremme metoder for å integrere fjær i buketter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-selge-peacock-feathers/ "

相关文章!
 • Hvordan holde Peacock Feathers Hvordan holde Peacock Feathers
  - 阅 1

  Påfugl fjær er kjent for sin lyse farge og vakre mønstre. Mest påfugl, eller påfugl, fjærene har nyanser av blått og grønt. Folk samler ofte påfuglfjær å bruke som dekorasjon og i håndverket prosjekter og kostymer. Det er viktig å ta vare på og lagre

 • Hvordan Tegn Peacock Feathers Hvordan Tegn Peacock Feathers
  - 阅 0

  Påfugl fjær er vakker og består av mange forskjellige farger. De lange, eyed fjær som du er sikkert kjent med er fjærene av den mannlige påfuglen. Påfugl fjær blir brukt i en rekke håndverk og er navet i mange malerier og tegninger. Tegne en påfuglfj

 • Hvordan selge lydbøker på Internett Hvordan selge lydbøker på Internett
  - 阅 0

  Med den økende gjennomtrenging av smartphones og økt tilgang til Wi-Fi, er flere mennesker lytter til lydbøker mens du pendler eller trener. For en forfatter, kan en lydbok gi en langsiktig inntektsstrøm. Dessuten er det mindre konkurranse i lydbok m