Amopage

Hvordan selge Land i Georgia Av eieren

- Views 0
Advertisement

Hvordan selge Land i Georgia Av eieren


Hvis du eier eiendom i Georgia, vurdere å selge den av eieren for å spare penger på avgifter og eiendom provisjon. Også noen kjøpere i Georgia vurdere å kjøpe en "for salg av eieren" eiendom før annen eiendom, siden ikke betale en kommisjon er gunstig for selger og er overlevert til kjøperen sparer kjøperen penger. Ifølge Investopedia, markedsføring din eiendom er viktig. Selv om det krever mer arbeid, er sluttresultatet verdt den ekstra tid og krefter.

Du trenger

Skjøtet til eiendommen

Bruksanvisning

Survey eiendommen du selger av eieren. Ifølge CNN Money, er det viktigere enn noen gang å vite hvor din eiendom linjer er. Hindre eventuelle fremtidige tvister eller spørsmål ved å ha en nylig oppdatert undersøkelse gjennomført av en profesjonell.

Besøk nettsiden Georgia Multiple Listing Service (MLS) (se Referanse-delen.) Vise egenskaper i ditt område og finne en god liste pris for din eiendom.

Annonsere din eiendom for salg i Georgia. Bruk store papirer, for eksempel Atlanta Journal-Constitution, for å nå et større publikum. Også kjøre annonser lokalt og plassere et tegn på eiendommen som sier det er "for salg av eieren." Ta med din kontaktinformasjon når markedsføringen din eiendom.

Lag en salgskontrakt når en kjøper kommer. Gi navn på kjøper og selger, en eiendom beskrivelse og salgspriser. Også inkludere noen detaljer, som for eksempel eventualiteter, i kontrakten. Georgia State lov krever at en person være minst 18 år for å inngå en kontrakt; derfor be om identifikasjon og sørge for at noen kjøper er myndig.

Kontakt en tittel selskap eller en advokat i Georgia for å håndtere lukking av salget. Den avsluttende agent gjør en tittel søk og skaper en ny gjerning som viser at du formidle eiendommen til den nye eieren. Bruken av fagfolk beskytter alle involverte parter. I tillegg vil du få betalt for din eiendom etter fullført salget av eiendommen av eieren.

Hint

Bruk din lokale telefonkatalogen for å finne en undersøkelse selskapet. Ha en kopi av skjøtet for eiendommen tilgjengelig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-selge-land-i-georgia-av-eieren/ "

相关文章!
 • Hvordan selge Land ved Eier Hvordan selge Land ved Eier
  - 阅 0

  Kanskje du & rsquo; ve arvet noen land, besluttet å selge noen investering i eiendom eller bare er i behov av noen ekstra penger. Uansett, å selge land av eieren kan kreve litt ekstra arbeid, men i det lange løp vil til slutt være mer lønnsomt enn å

 • Hvordan selge Land Fast Hvordan selge Land Fast
  - 阅 0

  Selge land i en urolig marked er utfordrende. Selge landfast er enda mer utfordrende. Selv om det tar bare en kjøper til å kjøpe et enkelt stykke av fast eiendom å finne en klar, villig og i stand kjøperen er ikke alltid lett. Land selgere må ha et g

 • Hvordan selge Land i Alabama Hvordan selge Land i Alabama
  - 阅 1

  Selge land i Alabama er en vanlig prosess som lokale avsluttende midler, for eksempel advokater og tittel selskaper, er kjent med. Alabama er en "forbeholdet emptor" tilstand, noe som betyr at kjøperen er ansvarlig for å be om informasjon om eie