Amopage

Hvordan selge en banke opp bilen

- Views 0
Advertisement

Når du har en beat-up bil som du ønsker å selge må du kanskje få litt kreativ. En beat-up bil kan ikke ha mye av et videresalg verdi, og du kan oppleve utfordringer når du prøver å selge den ved hjelp av tradisjonelle midler, for eksempel i en standard rubrikkannonse. Likevel, hvis du vurdere behov og motivasjon for en mulig kjøper, kan du finne suksess med å selge bilen, uansett hvordan den ser ut.

Bruksanvisning

Vurdere kostnadene ved å reparere bilen før du selger den som den er. For eksempel ta en bil verdt $ 800 i dårlig forfatning. Dersom den estimerte verdien av bilen i grei stand er $ 2500, og det vil koste deg $ 1000 for å fikse, garn som du $ 1500 i et salg. Invester i å gjøre bilen ser bedre å selge banke opp bilen.

Forklar bilens tilstand forhånd i oppføringen. For eksempel kan du skrive "for Parts" på slutten av oppføringen tittelen. Dette hjelper tiltrekke seg kjøpere spesielt interessert i biler for deler eller "fixer-overdel." Skriv "Eller Best Offer" i listen også, slik at du kan motta bud på bilen. Rabatt prisen å gjøre rede for den visuelle tilstanden på bilen --- søke Kelley Blue Book database for å gjøre en utdannet beslutning om salgsprisen.

Selge bilen til en søppelplass for deler. Dette kan netto du mer enn hvis du prøver å selge bilen i dårlig eller ikke-arbeidende tilstand til en privat selger. Noen bildeler kan være i bedre stand enn utsiden av beat-up bil. Noen deler er i høy etterspørsel og kan netto du mer enn selve bilen.

Fjern de bildeler fra bilen selv om du er godt kjent med biler. Igjen, kan deler selges enkeltvis netto enda mer enn hele pakken. Rengjør og liste hver brukt en del på en auksjon nettsted. Bil deler butikker og resirkulering sentre kan også ta deler og betaler du for en del av verdien.

Donere banke opp bilen til en veldedighet. Selv om det kanskje ikke akkurat klassifisere som et salg, kan du trekke fra beløpet som en veldedig utgifter på selvangivelsen året etter, noe som kommer deg økonomisk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-selge-en-banke-opp-bilen/ "

相关文章!
 • Hvordan selge mynter for Bullion Verdi Hvordan selge mynter for Bullion Verdi
  - 阅 0

  Prisen på edle metaller har en tendens til å stige i tider med økonomisk usikkerhet. Når edelt metall prisene er høye, kan selge mynter for bullion verdi være lønnsomt. De fleste moderne mynt i omløp er laget av en kobber-nikkel-legering som har lite

 • Hvordan selge annonseplass på bilen for å tjene penger
  - 阅 0

  Hvordan selge annonseplass på bilen for å tjene penger. Tenk å få betalt for å kjøre egen bil til uansett hvor du velger. Det er mulig. Alt du trenger å gjøre er å la bilen bli drapert med reklamemeldinger. Det er enkelt og det er fordelaktig. Her er

 • Hvordan selge gull i Indianapolis
  - 阅 1

  Selge gull i Indianapolis er enkelt. Trikset er ikke i å selge gull - utfordringen er å finne kjøper som vil betale deg høyest mulig pris for gull. Du trenger Pocket Calculator Forstørrelsesglass Telefonbok Internett-tilkobling Hvordan selge gull i I