Amopage

Hvordan selge aksjer for å stoppe Limit

- Views 1
Advertisement

Hvordan selge aksjer for å stoppe Limit


Stopp limitordre tillate investorer å kombinere funksjonene til stoppordre og limit ordre om å kjøpe eller selge aksjer til en spesifisert pris etter en trigger pris er nådd. En stoppordre garanterer en transaksjon etter en fast pris har blitt truffet og en grense ordre garanterer prisen på aksjene omsatt. Ved å kombinere de to til en sperregrensen rekkefølge, setter investor en trigger for en henrettelse, men har et gulv eller tak i tilfelle prisen svinger for langt i en uheldig retning. Selge aksjer på en sperregrensen for minimerer tapspotensialet i tilfelle av en fallende aksjekurs.

Du trenger

megling konto

Aksjer på lager

Bruksanvisning

Ring eller logge på din megling konto. Å selge aksjer, må du allerede har kjøpt det gjennom en megling konto. Åpne konto hvor aksjer er holdt for å sette opp et sperregrensen rekkefølge.

Bestem den prisen som ville du vurdere å selge din lager. For eksempel, hvis prisen på aksjen du eier er $ 30 en aksje, kan det være lurt å sette opp en beskyttelse for å selge aksjer dersom prisen faller under $ 25.

Bestem lavest mulig pris på at det er verdt å selge aksjen. Hvis prisen faller under denne prisen, så det er ikke lenger verdt å selge aksjen, og du er bedre å holde på aksjen. For eksempel kan du sette en grense på $ 23.

Åpne delen av kontoen din som kalles handel lager. I denne delen, angi hvilke lager du ønsker å selge ved å skrive inn ticker. I tillegg angir hvor mange aksjer du vil selge, og velg stoppgrensen som ordretype.

Skriv inn stopp pris, eller den pris som ville du vurdere å selge aksjer i aktiverings prisen delen. Skriv grensen pris eller den laveste prisen du har råd til å selge deg lager i prisen delen. Til slutt klikker du på "sted for" å aktivere sperregrensen rekkefølge.

Hint

Fordelen med å plassere en stop grense ordre er det faktum at du kan sette en minstepris på at du er villig til å selge aksjer. Imidlertid bør sette stop begrense bestillinger settes mer som beskyttelse i stedet for din viktigste måte å selge aksjen. Prøv å maksimere avkastningen ved å sette en grense pris eller salg i et marked orden hvis du tror prisen har nådd toppen.

Det er ingen garanti for at sperregrensen ordre vil bli fylt. Det er alltid en sjanse for at prisen på aksjen aldri vil nå stopp utløser eller vil falle forbi grensen prisen før en henrettelse kan gjøres. Som et resultat, hvis du trenger å selge aksjer, den eneste garantert måte å gjøre dette på er gjennom et marked orden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-selge-aksjer-for-a-stoppe-limit/ "

相关文章!
 • Hvordan selge aksjer i Bank lager Hvordan selge aksjer i Bank lager
  - 阅 0

  Selge aksjer i banken lager er enkelt å gjøre hvis aksjer allerede holdt i en megling konto på dine vegne. I dette tilfellet, er alt som kreves er å kalle meglerhuset og snakke med en registrert representant til å plassere en salgsordren. Men hvis du

 • Hvordan selge aksjer i et forretnings
  - 阅 0

  Enten du prøver å få inn en ny partner for din bedrift eller skaffe kapital for lansering eller utvidelse, hver gang du selge aksjer i virksomheten du går inn i en alvorlig juridisk transaksjon. Mens bringe inn en partner eller vennlig investor er re

 • Hvordan selge aksjer og få Utbytte
  - 阅 0

  En av de vanligste typer investeringer er lager. Din lager investering kan gi en avkastning på to måter - gjennom kursutvikling og / eller utbytte. Utbytte er vanligvis kvartalsvise utbetalinger til alle aksjonærer i posten av utstederselskapet. Hvis