Amopage

Hvordan se DirecTV på min PC

- Views 0
Advertisement

Hvordan se DirecTV på min PC


En rask Internett-tilkobling gjør det mulig å se streaming video fra en rekke innholdsleverandører, inkludert DirecTV. Hvis du har en DirecTV-konto, har du tilgang til timer med streaming av innhold direkte i datamaskinens nettleser, enten live eller on-demand.

Bruksanvisning

 • 1

Last ned og installer DirecTV Player på datamaskinen (lenke i Resources). Installasjonsprosessen innebærer å sjekke din Flash-spiller og gjør at det er oppdatert. Hvis det ikke er det, laste ned den nyeste Flash-spiller i tillegg. Lukk og start nettleseren når installasjonen er fullført.

2

Besøk nettsiden DirecTV Player (lenke i Resources) og klikk type innhold du ønsker å se. Klikk på "Filmer" eller "TV-programmer" for å se on-demand innhold. Klikk "Guide" for å se på live TV. Hvis du ikke ser disse alternativene som er oppført, velger du "Watch DirecTV" for å laste Entertainment menyen.

3

Klikk på "Watch Online" boksen for å vise innhold som er tilgjengelig for streaming på din PC. Bla gjennom de tilgjengelige programmerings til du finner det innholdet du ønsker å se. Klikk på "Søk" boksen øverst på skjermen for å søke etter nøkkelord.

4

Hold musen over hovedbildet for det valgte innholdet og klikk "Watch".

5

Klikk "Se på Computer" eller "Sjekk Live" og logge deg på DirecTV online konto, hvis du blir bedt om. Hvis en pris blir vist, går gjennom betalingsprosessen for å betale for innholdet.

Hint

Klikk på "Aktiver nå" eller "Upgrade" knappen hvis du blir presentert med enten når du forsøker å se on-demand-programmering. Utseendet på hver av knappene betyr at du ikke er satt opp for å vise det valgte innholdet og må oppgradere dine rettigheter. Avhengig av innholdet, kan det hende du må betale for å utvide de kanalene du har tilgang til. Når oppgraderingen er fullført, omdirigeringer prosessen til programmerings du hadde valgt å se på.

Ikke alle DirecTV innhold er tilgjengelig for visning på nettet. Hvis du ikke ser et "Se nå" eller "Watch Online" knappen ved siden av et program, kan dette innholdet ikke vises på din PC.

DirecTV er online programmering er tilgjengelig for Windows og Mac-maskiner. På PC-er, må du kjøre Windows XP SP3, Windows 7 eller Windows 8.1. På Mac må du ha OS X 10.6 eller nyere.

Den DirecTV streaming-tjenesten er kompatibel med Firefox 13 og opp, Internet Explorer 9 og opp, Safari 5 og høyere, og Chrome 21 og over. DirecTV streaming er ikke kompatibel med 64-biters versjoner av Internet Explorer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-se-directv-pa-min-pc/ "

相关文章!
 • Hvordan Sett musikk på min Sony Walkman MP3-spiller Hvordan Sett musikk på min Sony Walkman MP3-spiller
  - 阅 0

  Overføre musikk til en Sony Walkman MP3-spiller er en enkel dra-og-slipp-prosessen. Den enkleste grensesnittet du bruker er Windows Media Player. Sony har tidligere hatt en proprietær programvare for å forenkle musikkoverføring til Walkman MP3 kalt S

 • Hvordan å demontere HP Mini 210 Netbook Hvordan å demontere HP Mini 210 Netbook
  - 阅 0

  Å vite hvordan å demontere HP Mini 210 netbook er viktig hvis du ønsker å erstatte defekte maskinvarekomponenter eller oppgradere til bedre hardware selv. Demontering din netbook vil gjøre deg kjent med plasseringen av de viktigste komponentene. Alt

 • Hvordan hjelpe med datteren min sin Broken Heart Hvordan hjelpe med datteren min sin Broken Heart
  - 阅 0

  Det er vanskelig for en forelder å se datteren oppleve smerten av en breakup. Noen ganger kan det være enda vanskeligere å vite hvordan man skal nå ut og trøste henne, la henne få vite at livet vil gå på og alt vil være i orden. Selv om hun synes ste