Amopage

Hvordan se Cubs spill gratis

- Views 0
Advertisement

De Chicago Cubs Major League Baseball lag play162 ordinære sesongen spill i året, og 81 av disse spillene er spilt hjemme, i Wrigley Field. Hvis du er en die-hard Cubs fan, men har ikke råd til dyre pro baseball billetter eller en dyr TV kabel-sportspakke, kan du se Cubs spill gratis i noen kreative måter.

Bruksanvisning

Lytt til sport snakke radio på Chicago stasjoner som WGN 720. Mange idretter talk radiostasjoner tilbyr vanlige lytteren konkurranser hvor unger billetter er gitt som premier. Du kan også besøke WGN 720 hjemmeside for å legge inn online konkurranser for å vinne billetter Cubs.

Besøk sportsbarer med venner eller familiemedlemmer på Cubs spillet dager og se lagspill på storskjerm. Mange sportsbarer i og rundt Chicago luft Cubs spill, og du trenger ikke å betale en cover charge å komme i for å se kampen. Teoretisk sett, bør du bestille en drink eller litt mat, men du kan komme unna med bare å drikke vann, forutsatt at du er sammen med folk som kjøper mat og drikke.

Gå til området rundt Wrigley Field, 1060 W. Addison St., og ser for grupper av fans tailgating før og under kampen. Selv tailgating er oftest assosiert med fotball, baseball fans ofte samles rundt stadion for å se kampen på bærbare TV, spise og spille fangst. Hvis du møter opp med noen venner, kan du sannsynligvis krasje noens tailgating fest for gratis.

Hint

Det finnes måter å se Cubs og andre Major League Baseball spill gratis på nettet, men disse metodene er ulovlig, som de gjør bruk av piratkopier av spillet. MLB-sendinger er kopibeskyttet og ikke til å bli vist uten skriftlig samtykke fra ligaen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-se-cubs-spill-gratis/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et spill gratis
  - 阅 0

  Utvikling av spill tar mye tid og tålmodighet, vurderer alle koding at du må lære. Heldigvis, det er en nettside som gjør alt koding for deg, og alt du må gjøre er å designe lekeområdet og legge hindringer og elementer for å hjelpe din karakter. Med

 • Hvordan finne Kid spill gratis
  - 阅 0

  Foreldre kan finne en rekke av barns spill gratis hvis de tar en kreativ og er villig til å gjøre litt research. Hemmeligheten er å bruke Internett. Du trenger Datamaskin med Internett Bruksanvisning Ved hjelp av datamaskinen, gå online for å Freecyc

 • Hvordan lage et spill gratis på nettet
  - 阅 0

  Mens mer komplekse dataspill ta litt trening og kunnskap om programmering for å lage, er det flere nettsteder som tilbyr spillere en enkel måte å lage sine egne online spill gratis. Hvis du har en idé til et spill som du mener andre kan nyte å spille