Amopage

Hvordan Scrap en gammel bil

- Views 1
Advertisement

Hvordan Scrap en gammel bil


Til tider en bil, spesielt en eldre bil, er verdt mer penger å hugge opp enn bilen ville være verdt hvis du solgte alt i ett stykke. Scrapping en bil tar litt mer tid enn å selge det hele sammen, men sluttresultatet kan være monetarily verdt det.

Du trenger

Mekaniker verktøy

Bruksanvisning

 • 1

Renne alt av væskene fra bilen. Ved drenering og riktig avhending av bilens farlige materialer bidrar du til å holde deg og miljøet trygt. Hvis du er usikker på hvordan du skal kvitte deg med farlig avfall i byen din, ring din byrådet for informasjon.

2

Fjern hvilke elementer du kan fra kjøretøyet. For mange deler du enkelt kan fjerne dem selv, men for andre elementer, slik som seter eller motoren, må du kanskje ha hjelp. Du bør også ha plass til å lagre disse delene.

3

Selg det du kan. De fleste av de deler av bilen kan selges videre. Du kan prøve å selge disse delene på nettet eller i lokalavisen. Dekk kan noen ganger bli videresolgt, men hvis dekkene ikke er i god form da de skal resirkuleres. Og nettopp fordi en del kanskje ikke lenger arbeid betyr ikke at noen kanskje ikke ønsker å kjøpe den og fikse det selv.

4

Finn en skrap verft som er lokale og gjøre forretninger på en miljøvennlig måte. Still spørsmål til scrapper om hva han gjør med metall fra kjøretøyet. Hvis du tar med en bil som ikke har hatt væsker drenert eller deler tatt ut ikke bli overrasket om du får mindre penger for bilen. En skrap verftet kommer til å betale deg mindre jo mer arbeid det har å gjøre.

5

Ta bilen til å bli vraket under en treg periode på skrap verftet. Det vil være en større sjanse for at noen vil være tilgjengelig for å lesse av bilen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hint

Sjekk bilen fora for bilens merke og modell for å se om noen er ute etter de delene du har.

Ta bilen fra hverandre og håndtere farlige materialer er farlig og de riktige forholdsregler må tas.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-scrap-en-gammel-bil/ "

相关文章!
 • Hvordan Scrap en gammel bil i Toronto Hvordan Scrap en gammel bil i Toronto
  - 阅 0

  Alle som eier eller har noen gang eid en bil vet at til slutt er det ikke verdt å investere på reparasjoner lenger. Når et kjøretøy kommer til dette punktet, er det bedre å skrap bilen i stedet for å holde den i garasjen eller i oppkjørselen. Hvis du

 • Hvordan Junk en gammel bil uten en tittel for Free Hvordan Junk en gammel bil uten en tittel for Free
  - 阅 0

  Hvis du noen gang har prøvd å donere en gammel bil til en veldedighet, du skjønte raskt at de fleste hjelpeorganisasjoner ikke vil ta en gammel bil som ikke har en tittel. Du har muligheten til å kontakte Department of Motor Vehicles i et forsøk på å

 • Hvordan selge en gammel bil for deler i Toronto Hvordan selge en gammel bil for deler i Toronto
  - 阅 0

  Før eller senere, alle har en bil som må selges, slik at de kan få plass til en nyere bil. Noen ganger at bilen er så gammel og slitt at det ikke kan selges for transport. Når dette skjer, er bilen solgt for deler, som vil bli brukt av folk med ligne