Amopage

Hvordan Rull på Microsoft Excel

- Views 0
Advertisement

Hvordan Rull på Microsoft Excel


Viktig for å opprette og administrere store regneark i Microsoft Office Excel-regneark programmet, lar rulling du raskt flytte til forskjellige rader, kolonner eller celler. Avhengig av størrelsen på regnearket, må du kanskje å raskt bla gjennom store antall rader eller kolonner for å nå feltet du trenger for å lage eller redigere. Du kan bruke rullefelt, piltastene og andre spesielle taster på tastaturet eller musen rullehjul for å bla i Microsoft Excel-filer. Før rulle, aktiverer rullefeltet i regnearket.

Slå på rullefelt i Excel 2010

Åpne Microsoft Excel 2010.

Velg "Open" fra "Fil" -menyen.

Naviger til og dobbeltklikk regnearket der du vil bla.

Klikk på "File" igjen, og velg deretter "Alternativer". Klikk på "Avansert".

Finn "Vis alternativer for denne arbeidsboken" i høyre kolonne. Kryss av i boksene ved siden av "Show horisontale rullefeltet" og "Vis loddrett rullefelt." Klikk på "OK".

Slå på rullefelt i Excel 2007

Åpne Microsoft Excel 2007.

Klikk på Microsoft Office-knappen øverst i venstre hjørne av Excel. Klikk "Open".

Naviger til og dobbeltklikker på filen der du vil bla.

Klikk Microsoft Office-knappen igjen, velg deretter "Alternativer for Excel." Klikk "Avansert" i venstre kolonne.

Finn "Vis alternativer for denne arbeidsboken" i høyre kolonne. Kryss av i boksene ved siden av "Show horisontale rullefeltet" og "Vis loddrett rullefelt." Klikk på "OK".

Bla gjennom Excel

Klikk på den horisontale rullefeltet til å bla til høyre og venstre. Klikk på det vertikale rullefeltet til å bla opp og ned. Hold nede museknappen på skjermen kanten i minst 10 sekunder for å øke rullehastigheten. Hold nede "Shift" knappen mens du blar for å rulle lange avstander.

Trykk på "Scroll Lock" -knappen på tastaturet for å rulle gjennom kolonnene og radene i motsetning til å bevege seg til en tilstøtende celle. Trykk på opp og ned-pilene på tastaturet for å rulle vertikalt eller venstre og høyre for å bla horisontalt. Trykk "Ctrl" mens du trykker på en piltast for å bla gjennom store avstander i regnearket. Trykk "Page Up" eller "Page Down" for å rulle ned vinduet.

Roter musehjulet opp eller ned for å bla. Klikk på hjulet og flytte musen i den retningen du ønsker å bla å akselerere rullehastigheten. Reclick musen til å stoppe rullingen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rull-pa-microsoft-excel/ "

相关文章!
 • Hvordan du bruker Microsoft Excel for skolen Hvordan du bruker Microsoft Excel for skolen
  - 阅 0

  Microsoft Excel er et program som tilbyr mer enn møter øyet. Det kan brukes til å spore data, tolke kompliserte beregninger, tegne grafer og forutsi mønstre. De fleste profesjonelle entry-level jobber krever at kandidatene vet hvordan du bruker Excel

 • Hvordan laste ned Microsoft Excel 2003 Hvordan laste ned Microsoft Excel 2003
  - 阅 0

  Microsoft Excel er en del av Office-pakken av programmer. Excel er et kraftig regnearkprogram som tillater brukere å vise fakta og tall enkelt. Disse kan så brukes til å lage kompliserte beregninger med innebygde formler. Figurene kan deretter bli sk

 • Hvordan ta Avansert Microsoft Excel Tutorial Test Hvordan ta Avansert Microsoft Excel Tutorial Test
  - 阅 0

  Microsoft Excel tutorial testen er gitt til administrative, tekniske og operative ansatte til å måle dagens ferdighetsnivåer. Testen kan også gis for å identifisere medarbeider hullene og bli klar over fremtidige opplæringsprogrammer som vil gagne an