Amopage

Hvordan Røyk laksefileter

- Views 0
Advertisement

Hvordan Røyk laksefileter


Røkt laks er en av de store delikatesser tilberedt fra havet, en appetittvekkende kombinasjon av aromatiske røyk og myk, flassende tekstur, med den skarpe smaken av laks som understreker smaken. Uten laksefilet enn kull og krydret tre kan forvandle bakgården kokk til toast av partiet, med overraskende mindre innsats enn fortreffelighet av fatet kan foreslå. Mesteparten av arbeidet med å røyke laksen går inn i utarbeidelsen. Nøye timing på grillen tar seg av resten.

Du trenger

2 kopper brunt sukker

1/2 kopp havsalt

5 fedd hvitløk, knust

Plast bolle med tettsittende lokk

Biter av sedertre

Metal bolle

kull~~POS=TRUNC grill~~POS=HEADCOMP

Kull

laksefilet

Tørkepapir

Oliven olje

fersk dill

ferske sitroner

Metal slikkepott

Bruksanvisning

Bland brunt sukker, salt og hvitløk i en bolle og bland godt til å forberede en tørr saltlake.

Legg laksefilet til saltlaken, belegning av hvert stykke av fisk, og deretter dekke bollen og avkjøl i minst seks timer og fortrinnsvis over natten.

Sug to til tre kopper cedar tre biter i en metallbolle med vann i to timer før røyking fisken.

Starte en brann med kull lastet på den ene siden av grillen, og vent til brikettene å bli hvit.

Legg biter av drenert sedertre til brikettene og legg grillristen over brannen.

Lett børste olivenolje over grillen for å hindre at fisken stikker.

Ordne laksefilet med skinnsiden ned på grillristen på side bort fra brannen. Legg frisk dill og sitronskiver på toppen av hver filet og lukke grillen.

Juster grill vents å fremme sirkulasjon av sedertre røyk, slik at filetene å røyke i minst to timer før du sjekker brikettene.

Legg fem til seks klumper av kull og annet håndfull av sedertre biter til brannen etter to timer, sjekke fisken for sluttresultatet. Laks bør flasse med en gaffel når kokt, selv om det kan være trygt røkt i ytterligere to til fire timer over indirekte varme til kjøttet er en dyp rød farge og sølv huden er sprø.

Ta laksen fra grillen med en slikkepott og la den avkjøles helt før lagring i lufttette plastposer. Nedkjølt røkelaks bør inntas innen en uke. Frosne røkt fisk bør nytes innen seks måneder.

Hint

Serve røkt laks Wirth kjeks, kremost og en kvist fersk dill.

Røkt fisk bare over indirekte varme. Plassering filetene direkte på grillen vil føre til at laksen til å tørke ut og kok.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-royk-laksefileter/ "

相关文章!
 • Hvordan Røyk kjøtt i en elektrisk ovn
  - 阅 1

  Mange unngår å røyke kjøtt i ovnen, hevder prosessen er for kjedelig. Men du kan lage deilig røkt kjøtt i en elektrisk ovn relativt enkelt. Nøkkelen er å bremse koke kjøtt hele dagen og bruk kvalitet, gjennomvåt flis. Mariner kjøttet i et par timer p

 • Hvordan Røyking forårsaker vekttap Hvordan Røyking forårsaker vekttap
  - 阅 0

  Røyking og dens virkninger på vekttap Røyking har lenge vært knyttet til vekttap. En St. Louis University studie undersøker sykehjemspasienter eldre funnet at røykere gått ned i vekt raskere enn ikke-røykere. I mellomtiden, røykere også gått opp i ve

 • Hvordan Røyk CORNSiLK
  - 阅 0

  Hvordan Røyk CORNSiLK. Det kan være vanskelig å forestille seg, men det var en gang en tid før TV. Du kan gjenerobre litt av det gamle tid følelse med en tur i skogen og en mais silke røyk. Corn silke pleide å være en tobakkserstatning for barn og se