Amopage

Hvordan rive fra hverandre kontorstol hjul

- Views 4
Advertisement

Hvordan rive fra hverandre kontorstol hjul


Desk stol hjul aktivere en stol å svinge eller rulle i stedet for gjenværende stille. Evnen til å demontere eller rive i stykker en kontorstol trinse i hovedsak er basert på den opprinnelige konstruksjonen av trinsen. Mange hjul er fabrikksveiset for styrke. Hvis du undersøke din kontorstol caster og ser ingen muttere, bolter og skruer, så din trinser er fabrikksveiset, og vil være nesten umulig å rive fra hverandre eller demontere uten å ødelegge hjulet. Dersom en undersøkelse av caster viser muttere, bolter og skruer, kan du med hell demontere kontorstol caster.

Du trenger

Wrench

unbrakonøkkel

Spray / sprute smøring

Fille

Bruksanvisning

Hold kontorstol caster i hånden. Å rive fra hverandre trinse, jobbe fra hjulet opp. De grunnleggende deler av en kontorstol trinse er den trinse åk, kingpin (mutter / bolt / nagle), festeanordning (innlegg som passer inn i stolbenet), aksel, tråd vakter, hjul og trykkskiver, som kan være valgfritt. Gripe trinse ved festeanordningen post.

Snu caster så den kingpin mutteren mot deg. Kingpin er bolten settes inn i akselen i hjulet. Hjulet blir holdt mellom to gafler som er festet til trinsen åk. Ifølge Alle hjul nettstedet, lys-plikt trinser har nagler, men kraftige hjul har kingpins som består av sterke muttere og bolter.

Sprute bolten og akselen med en smøre brukes i husholdningen eller bilindustrien bruk. Smøring selges under mange merkenavn og er tilgjengelig i dagligvare, rabatt, hjemme-forbedring og bilindustrien butikker.

Ta tak i mutteren med en skrunøkkel og arbeide mutteren frem og tilbake for å løsne. Tilsett mer smøring dersom det er nødvendig. Tørk smøring med en fille. Mutteren kan være vanskelig å løsne som det ble påført ved hjelp av en maskin i de fleste tilfeller. Drei mutteren til det kommer ut av hjulet.

Trekk, med skiftenøkkel eller fingrene, akselen fra midten av hjulet. I enkelte trinser akselen kan gli over en bolt eller skrue. I enkelte trinser, er akselen bolten eller skruen som er koblet til den tidligere fjernet mutteren. Fjern de aksel, bolter og hjul. Det kan eller ikke kan være en trykkskive eller stukket vakt mellom hjulet og den trinse åk gaffel. Dette vil skli av fra akselen når dette er separert hvis det er til stede. Skyve vakter eller trykkskiver blir benyttet for å beskytte innsiden av gaffelbenene og holde rusk fra floke seg rundt akselen og hjulet.

Snu trinse, slik at du kan se mellom de to gafler som tidligere holdt akselen, bolt, mutter og hjulet. Din caster enten vil ha en sveiset i ett stykke caster åk og lås eller caster vil inneholde en bolt forbinder caster åk til låsen. Festeelementet er innlegget som stikker ut fra støpeinnretningen og er satt inn i bunnen av pulten stolben.

Spray bolten med smøring. Bruk en skiftenøkkel eller umbraconøkkel for å skru bolten, jobber den frem og tilbake til løs. Tilsett mer smøring dersom det er nødvendig. Fjern bolten.

Separer festeanordningen fra trinsen åk. I henhold til alle hjul nettside, kan festeelementet være gjenget, firkantet, åttekantet, rund eller dekket av en slange av plast eller stål. Festeelementet kan være av metall eller laget av plast.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rive-fra-hverandre-kontorstol-hjul/ "

相关文章!
 • Hvordan ta fra hverandre en Pelikan Pen Hvordan ta fra hverandre en Pelikan Pen
  - 阅 4

  I 1929 Pelikan utviklet sin første penn, en fyllepenn med en banebrytende stempel blekk filler (intern skrumekanisme). I det neste tiåret, Pelikan begynte å produsere nibs, kjent for sin fleksibilitet og pålitelighet. Siden da har Pelikan gjort en re

 • Hvordan ta fra hverandre en HP Laptop Hvordan ta fra hverandre en HP Laptop
  - 阅 0

  Å ta fra hverandre en HP laptop er noen ganger nødvendig for å holde den bærbare datamaskinen i rennende tilstand. Enten det er å rense ut støv og rusk eller erstatte en del, demontering en bærbar PC er relativt enkel. Du trenger HP Laptop Liten skru

 • Hvordan ta fra hverandre din Shimano Reel Hvordan ta fra hverandre din Shimano Reel
  - 阅 0

  Shimano fiske hjulene må demonteres for å være skikkelig rengjort og vedlikeholdt, og om det er nødvendig, må de tas fra hverandre, også. Shimano fiskeutstyr selskap gjør spinning og baitcasting hjulene, begge typer som kan tas fra hverandre. Prosess