Amopage

Hvordan Rig en Mister Twister

- Views 0
Advertisement

Hvordan Rig en Mister Twister


Nevn ordene Mister Twister til mange mennesker og bilder av en myk plast grub-formet agn med et rumpetroll-lignende hale kommer til tankene. Brukes av sportsfiskere i mange år, har Mister Twister myk plast krøllete hale grubs vært ansvarlig for utallige spillet fisk som blir fanget. Men Mister Twister linje av myk plast agn inkluderer også ørekyte, frosker, ormer og salamandere. Mens det er også en hard-agn linje av sluk produsert av Mister Twister, er den elskede krøllete hale grub fortsatt en flerårig favoritt av mange sportsfiskere.

Du trenger

Fiskestang med matchet snelle

Monofilament fiskesnøre

Mister Twister krøllete hale grub

1/8-unse jig-head langskaftet krok

Saks

Bruksanvisning

 • 1

Fest en 1/8-unse eller lysere lange skaft jig-head krok til slutten av snøret med en Palomar knuten. Begynn danner Palomar knuten ved å mate seks til åtte inches av linje gjennom øyet på pilk-head kroken.

2

Lag en løkke tre inches fra øyet, holde løkken på plass med tommelen og pekefingeren, og før enden av linjen tilbake gjennom øyet på kroken. Plasser den frie ende av den linje langs hovedlinjen for å danne en dobbelt linje.

3

Knyt en overhand knute med løkke og doblet linje. Etter knytte knuten, ikke skru det ned og tre løkken ned og over bøye av kroken. Fukt knuten med spytt eller vann og trekk ned stramt. Trim overflødig linje fra knuten med saks.

4

Hold en Mister Twister krøllete hale grub i den ene hånden og jig-head krok i den andre. Plasser jiggen hodet sammen med plast Grub, slik at nesen av agnet er selv med undersiden av jiggen hodet. Legg merke til hvor svingen på kroken ligger i forhold til agn. Plasser tommelen på dette punktet som en guide for rigging agnet.

5

Snu kroken slik at punkt og brodd er på toppen. Plasser punktet på nesen av grub. Sette inn spissen på kroken inn i legemet av agnet til et punkt hvor tommelen er plassert. Skru kroken opp og ut toppen av agn. Skyv grub fremover til nesen hviler mot bunnen av pilk hodet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rig-en-mister-twister/ "

相关文章!
 • Hvordan en mann miste en Pot Belly? Hvordan en mann miste en Pot Belly?
  - 阅 1

  Oversikt Farene ved Belly Fat Din far eller bestefar kan ha skrøt om å ha en rotund magen. Den viste at de var gode tilbydere, i stand til å hente hjem nok penger til å fø familien godt. Det viste seg at de hadde giftet seg med en god kvinne som kokt

 • Hvordan gjøre Afro Hair Twists Hvordan gjøre Afro Hair Twists
  - 阅 1

  Kinky, er strukturert hår veldig allsidig og kan brukes i et bredt spekter av stilarter. Afro hår vendinger, eller to-strandet vendinger, er en populær stil blant de med ubehandlet, kinky hår. Vendinger og twistouts er gode beskyttende stiler som gir

 • Hvordan takle å miste et barn Hvordan takle å miste et barn
  - 阅 0

  Ingen foreldre innbiller seg å begrave et barn. Selv om tapet av barnet var forventet i løpet av en sykdom, det er egentlig ingen måte for foreldre å forberede seg til den spekter av følelser som kommer sammen med dødsfallet. Det er naturlig for en f