Amopage

Hvordan Revive Kunstige blomster

- Views 0
Advertisement

Hvordan Revive Kunstige blomster


appellerer kunstige blomster til mange fordi, i motsetning til ekte blomster, vil de vare lenge og ikke krever mye omsorg. Men som med andre dekorative tilbehør, vil de samle støv over tid, noe som vil ødelegge deres utseende. Det finnes flere metoder for å rense støv av kunstige blomster, og de spenner fra det tradisjonelle til det moderne. Hver metode krever få forsyninger og kan være ferdig i løpet av kort tid.

Du trenger

Kunstige blomster spray

Salt

Papirpose

Cloth

Vann

Oppvasksåpe

Håndkle

Hårføner

Støvsuger

Bruksanvisning

Rengjør blomster med en kjemisk spray for kunstige blomster. Disse spray er utviklet for å løse opp støv av blomster og stengler. Følg produsentens anvisninger for best resultat.

Hell en halv kopp av salt i en papirpose. Plasser en haug med silke blomster i posen og hold den åpne enden stengt. Rist posen for omtrent et minutt, og deretter fjerne blomstene. Saltet vil skrubbe støvet av blomster og blader for å få gjengen ser frisk igjen.

Tørk blomster og blader med en fuktig klut. Hvis støv forblir, deretter dyppe blomstene i en blanding av vann og oppvaskmiddel. Skyll dem rundt forsiktig for å fjerne støv, deretter skylle dem i kaldt vann, og legger dem på et håndkle for å lufttørke. Du kan også blåse-tørke dem med en hårføner på en kul setting. Det er viktig å teste en liten del av en blomst eller stem for fargeekthet før dyppe gjeng i vann. Ifølge Ardith Beveridge i "Fabulous Faux Florals: 50 Easy, Ekstraordinære Prosjekter med Silke blomster og permanent Botanicals," noen stammer kan miste sin farge når dyppet i vann.

Ta støv av blomster med en støvsuger. Bruk et vedlegg som er liten nok til å gå over bladene og blomstene uten å suge dem opp. Du kan også blåse støv av blomster med en hårføner. Hvis du velger dette alternativet, er det best å gjøre det utenfor.

Hint

Ikke vask eller suge kunstige blomster i varmt vann. Varmen vil smelte limet som brukes til å holde blomster sammen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-revive-kunstige-blomster/ "

相关文章!
 • Hvordan spraymaling Kunstige blomster
  - 阅 0

  Blomster er en flott måte å dekorere noen plass, enten det er et hjem, kontor, hage eller siste hvilested. Dessverre, levende blomster wilt og dø raskt. Silke eller stoff blomster er neste alternativ, men hvis du bruker disse blomstene i en lengre pe

 • Hvordan lage kunstige blomster
  - 阅 0

  Den enkleste måten å lage kunstige blomster er å gjøre dem fra silkepapir. Det er også veldig billig å lage blomster fra silkepapir. Dette er et flott håndverk prosjekt å gjøre sammen med barna i helgen, eller om våren eller sommerferie. Les videre f

 • Hvordan bruke kunstige blomster som Home Decor Hvordan bruke kunstige blomster som Home Decor
  - 阅 8

  Blomster raskt legge til skjønnhet og et snev av romantikk til ditt hjem. Friske blomster kan være dyrt og høy vedlikehold, fordi du må vanne og erstatte dem regelmessig. Du vil ha mindre stress når du bruker kunstige blomster i ditt hjem innredning.