Amopage

Hvordan Rett Warped papp

- Views 0
Advertisement

Hvordan Rett Warped papp


Det samme som fordreier papp - fuktighet - noen ganger kan hjelpe deg å rette den ut igjen. Men det er ingen sikker løsning for å rette skjev papp fordi hver gang du legger fuktighet til papp, risikerer du å skape mugg, misfarging, tekstur endringer og tilleggs fordreining. Den beste løsningen er å hindre vridning i første omgang, men hvis det har skjedd, og du kan ikke leve med det, kan du prøve en eller alle av flere triks for å rette det.

Du trenger

Kryssfiner

Bøker eller flasker med vann

Liten plast badekar

Større plast kar med lokk

klær jern

Håndkle

Tørrvekt

 • 1

Legge papp ut på et stykke kryssfiner eller en flat, heltre bord, med den største konveksitet eller utbuktninger - hvor papp er vridd til å bule utover - vendt opp.

2

Plasser et ark av plywood over papp og veie det ned med bøker eller flasker med vann.

3

La kryssfiner og vekter på plass for to til tre dager; deretter fjerne og kontrollere formen av den kartong under. Fordi denne metoden ikke innebærer noen fuktighet, kan du erstatte vektene og la papp i provisorisk presse så lenge du vil; over en periode på dager, kan den slå seg gradvis lette.

Lett Fuktighet

1

Klipp to stykker av kryssfiner til å passe bunnen av en plastboks som er store nok til å holde din papp flat i bunnen.

2

Plasser en stykke kryssfiner i bunnen av plast kar, og plasser vridd stykke papp på toppen av det med de største utbuktningene vendt opp.

3

Legg til en tomme eller to av vann til bunnen av et sekund, med lokk kar som er både større og høyere enn den første plast karet.

4

Plasser den lille plast badekar, med papp inni den, i større plast kar. Sett lokket på den store plast badekar.

5

Løft lokket og sjekke på papp minst hver 12. time for to eller tre dager. Fjerne den så snart du oppdager vindskjev fibrene begynner å slappe av. Ikke la papp i badekaret lenge nok til å bli mettet med fuktighet, som vil ødelegge det.

6

Fjern kryssfiner og pappen fra den minste av de to kar. Plasser den andre stykke kryssfiner på toppen av den første, sandwiching papp mellom dem, og plassere bøker eller flasker med vann på toppen av andre stykke kryssfiner til vekt det ned.

7

Sjekk på papp hver 6 til 12 timer for å se om det er tørket på plass.

Hint

Hold stash av multimedia kunst forsyninger eller kartong fra fordreining ved å lagre den på et tørt, godt ventilert sted med konstant fuktighet og temperatur.

Hver gang du kombinerer fuktighet med papp eller kartong, risikerer du å skape et gjestfritt miljø for mugg. Alt du kan gjøre for å øke luftstrømmen, herunder peke fans på papp som det tørker, vil bidra til å forhindre mugg - men til syvende og sist, stue med vridd papp er den eneste ikke-risiko proposisjoner.

Ikke la vannet berøre papp direkte, og ikke la fibrene blir mettet med fuktighet; begge vil til slutt ødelegge og deformere papp ytterligere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rett-warped-papp/ "

相关文章!
 • Hvordan Rett Warped Timber Hvordan Rett Warped Timber
  - 阅 0

  Vanligvis når trelast er vridd den forkastes eller sendes tilbake til sagbruket. Men hvis du har ikke noe valg og må bruke den, kan du reversere warp. Warped trelast er forårsaket av fuktighet fordamper fra skogen på ulike priser. Spenningen er laget

 • Hvordan Rett Side Bangs Ved hjelp av en Flat Iron
  - 阅 0

  Side smell ser elegant og sofistikert, samt moro og leken. Side smell mister sin effekt når krøllete, og rette dem med en hårføner sammen med en rund pensel kan forlate deg med en avrundet poof snarere enn den slanke, glatt utseende som mest smigrer

 • Hvordan rette opp et bilde Med Spot Healing Tool Hvordan rette opp et bilde Med Spot Healing Tool
  - 阅 0

  Hvordan rette opp et bilde Med Spot Healing Tool. Bilde redigering programvare som Adobe Photoshop og GIMP har en rekke måter å rette gjenstander og defekter i et digitalt bilde. Spot healing pensel i GIMP 2.6 er en lett-å-bruke verktøy for å fikse d