Amopage

Hvordan Resultat Standard progressive matriser

- Views 0
Advertisement

The Standard Progressive Matriser test utviklet av JC Raven er en standardisert test som vurderer verbale evner på tre forskjellige nivåer. Disse tre nivåer at testen fokuserer på er kandidatens evne til å observere, løse problemer og lære. Scoring denne testen er viktig når man skal avgjøre en kandidatens ferdigheter i disse områdene.

Bruksanvisning

Lese og tolke instruksjonshåndbøkene som følger med Raven Standard Progressive Matriser test hefter og informasjon. Disse manualene vil hjelpe deg å avgjøre resultatet; de inkluderer svar nøkler og informasjon om hvordan man skal tolke resultatet etter at du har administrert testen.

Forstå nøyaktig hva testen måler. Selskapet som selger denne testen, vil Raven Standard Progressive Matriser tester hjelpe deg å finne en kandidatens evne til å observere, løse problemer og lære. Ved å forstå hva testen måler, vil du få innsikt i ikke bare beregne resultatet, men også tolke deres mening.

Konverter noen gamle score som du har fra tidligere tatt testen til den nye Raven Standard Progressive Matriser score. Dette vil bidra til å sikre at alle sammenligninger du gjør er riktig. Denne informasjonen vil bli inkludert med manuell. For eksempel, hvis noen scoret en 59 eller 60 rå score på forrige test, vil den nye Raven Standard Progressive Matriser score for at testen taker være en 28.

Bestem hvordan de andre tatt testen i forhold til testen taker som skårer du analyserer. Dette innebærer å skape en prosentandel. Poengsummen på eksamen vil også komme med persentilen rangeringen for testen taker. Den persentilen rangeringen viser prosentandelen av testtakernes hvis poengsum testen taker er bedre enn.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-resultat-standard-progressive-matriser/ "

相关文章!
 • Standard Progressive linser Vs. Premium Standard Progressive linser Vs. Premium
  - 阅 0

  Progressive linser er en slags linse slitt for presbyopi og gi brukerne et alternativ til bifokale eller trifocals. To typer progressive linser er standard og premium, som varierer i pris, kvalitet og allsidighet ramme valg. progressive linser Mens b

 • Hvordan endre standard søkeinnstillinger i Windows 7 Hvordan endre standard søkeinnstillinger i Windows 7
  - 阅 0

  Endre standard søkeinnstillingene i Windows 7 til å utføre mer grundige søk eller få resultater raskere. For å øke hastigheten på søkene dine, aktivere eller deaktivere ulike alternativer. Noen av innstillingene kontrollerer hvordan Windows bruker si

 • Hvordan Resultat i Bridge
  - 阅 0

  Spillet av brua kan være en av de mest komplekse kortspill, så vel som en av de mest populære. Bridge klubber finnes over hele landet, og det er til og med nasjonale og internasjonale turneringer. For å spille, men trenger du å vite noen grunnleggend