Amopage

Hvordan Reset et surfebrett Cable Modem

- Views 0
Advertisement

Hver type Internett-tilkobling opplever problemer fra tid til annen, men mange av disse problemene finnes på brukerens side snarere enn Internett-leverandøren. Av denne grunn er det ofte nyttig å lære grunnleggende feilsøkingstrinn for utstyret slik at noen problemer kan løses uten et kall til leverandøren. Tilbake et surfebrett kabelmodem for å løse noen typer Internett-tilkoblingsproblemer uten å ringe kabelselskapet.

Hvordan Reset et surfebrett Cable Modem

Trinn 1:

Trekk ut strømkabelen fra baksiden av modemet. Hvis datamaskinen er koblet til modemet via en bryter eller ruter, ta ut strømkabelen fra det også.

Hvordan Reset et surfebrett Cable Modem

Steg 2:

Vent minst 30 sekunder.

Hvordan Reset et surfebrett Cable Modem

Trinn 3:

Koble strømkabelen til baksiden av Surfboard kabelmodem, og vent til "Power", "Motta", "Send" og "online" statuslampene er på.

Hvordan Reset et surfebrett Cable Modem

Trinn 4:

Plugg strømledningen inn i bryteren eller ruter, og prøver å surfe på nettet med datamaskinen. Denne prosessen tilbakestiller kabelmodem og samtidig beholde konfigurasjonen informasjon som den lagrer. Hvis du fremdeles ikke kan bla gjennom, fortsetter du til neste avsnitt for å lære hvordan du tilbakestiller modemet til fabrikkstandardkonfigurasjonen.

Hvordan Reset et surfebrett Cable Modem

Trinn 1:

Åpne en nettleser og gå til "192.168.100.1/config.html." Dette vil bringe deg til den interne konfigurasjonsverktøyet for Surfboard.

Hvordan Reset et surfebrett Cable Modem

Steg 2:

Klikk på "Reset All Defaults" -knappen. Dette fører til at Surfboard å forkaste sin nåværende lagret konfigurasjon og be om en ny konfigurasjonsfilen fra Internett-leverandøren. Denne prosessen kan ta opptil 30 minutter, og bør bare brukes som en siste utvei før du ringer leverandøren.

Hvordan Reset et surfebrett Cable Modem

Trinn 3:

Forsøk på å surfe på nettet når alle statuslampene på forsiden av kabelmodemet er tent Hvis du fremdeles ikke kan bla gjennom, problemet er mest sannsynlig på leverandørens side. Kontakt Internett-leverandøren for å få hjelp.

Hvordan Reset et surfebrett Cable Modem

Hint

Hvis nettleseren ikke er i stand til å vise siden når du prøver å få tilgang til interne konfigurasjonsverktøyet for kabelmodem, og det er en bryter eller ruter mellom datamaskinen og modemet, kobler du Ethernet-kabelen fra baksiden av bryteren eller ruteren og koble den direkte til datamaskinen. Det kan være et problem med måten svitsjen eller ruteren er konfigurert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-reset-et-surfebrett-cable-modem/ "

相关文章!
 • Hvordan Reset Verizon FiOS Cable Modem
  - 阅 2

  Dersom en endring av innstillingene for din versjon FiOS kabelmodem føre til at du mister Internett-tilkobling, må du kanskje tilbakestille modemet å gjenvinne Internett-tilgang. Nullstille modemet slettes innstillingene og returnerer modemet til de

 • Hvordan Reset en RCA Cable Modem Hvordan Reset en RCA Cable Modem
  - 阅 0

  Tilbakestille et kabelmodem er et viktig verktøy for å opprettholde hjemmenettverket og feilsøking eventuelle problemer som kan oppstå med det. En tilbakestilling av kabelmodemet er det første trinnet som noen teknisk støtte eller IT-avdelingen får d

 • Hvordan Reset AT & T DSL-modem Hvordan Reset AT & T DSL-modem
  - 阅 0

  DSL-tjeneste fra AT & T kan gi deg rask, pålitelig og rimelig tilgang til Internett, men teknologien er ikke perfekt. En DSL-modem kan låse opp fra tid til annen som følge av en maskinvarekonflikt eller programvarefeil. Tilbakestille AT & T DSL-mo