Amopage

Hvordan Reset et alarmsystem

- Views 0
Advertisement

Hvordan Reset et alarmsystem


Hjem alarmsystemer er et verdifullt verktøy for å holde ditt hjem og eiendeler trygt. Hjem alarmsystemer kan kjøre fra billig dør alarm modeller til avanserte systemer som kan svare på en rekke innbrudd i scenarier. Du kan være i posisjon for å måtte tilbakestille hjem alarmsystem hvis du nylig har opplevd en brownout, blackout eller andre strømbrudd. En annen vanlig situasjon er å kjøpe et nytt hjem med en pre-eksisterende alarmsystem som må tilbakestilles.

Du trenger

Hjem alarmsystem

Bruksanvisning

 • 1

Undersøke din hjem alarmsystem nøye. Mange alarmsystemer har en merket "reset" knapp som du kan trykke og holde nede for å nullstille systemet. Det kan også være et strømknappen du kan bruke til å slå alarmsystemet av og deretter på igjen etter noen minutter.

2

Se i ditt eksemplar av brukerhåndboken som fulgte med alarm. Slå opp "System Reset", "Nullstille Alarm." eller "Reset" i indeksen. Følg instruksjonene som er beskrevet i veiledningen.

3

Hvis du ikke lenger har brukerhåndboken for alarmen, kan du være i stand til å slå opp reset prosedyren på selskapets hjemmeside. Legg merke til merke og modell av ditt hjem alarmsystem, samt produsenten. Skriv ned alle detaljene du finner for fremtidig referanse.

4

Gå til produsentens hjemmeside og finne din modell av hjem alarm. Mange alarm selskapet nettsteder lar deg søke etter modellnummer. Slå opp noen bruksanvisninger som kan være tilgjengelig, finner delen om å nullstille alarmen, og følg instruksjonene.

5

Hvis du ikke har tilgang til noen brukerveiledning for ditt hjem alarm, må du kanskje kontakte produsenten for å få informasjon om tilbakestilling av ditt hjem alarm. Slå opp e-post eller telefonnummeret til produsenten av ditt hjem alarmsystem, og ta kontakt med en representant for ytterligere informasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-reset-et-alarmsystem/ "

相关文章!
 • Hvordan Reset et alarmsystem i en Chevy Cavalier Hvordan Reset et alarmsystem i en Chevy Cavalier
  - 阅 0

  Alarmsystemet på Chevy Cavalier vil gå gjennom batteriet. Så lenge alarmsystemet har makt, vil alarmen fungere. Normalt er dette ikke et problem fordi batteriet på din Cavalier kan holde belastet for mange dager uten å kjøre motoren. Selvfølgelig, hv

 • Hvordan Reset en Chevy Silverado datamaskin
  - 阅 2

  Du kan tilbakestille datamaskinen i Chevy Silverado uten å måtte koble fra batteriet. Alle biler og lastebiler bygget i 1996 eller senere må en OBD (ombord diagnostisk) II diagnostisk adresse kontakt (DLC). Disse kontaktene kan kobles til med en rime

 • Hvordan Reset en Utløst Circuit Breaker Hvordan Reset en Utløst Circuit Breaker
  - 阅 1

  Enkle Hjem Løsninger: Videoer (7) Hvordan Isoler en Attic Hvordan Reset en Utløst Circuit Breaker Tips om flytting til et nytt hjem Hvordan beregne arealet av ditt hjem Hvordan fikse et hull i veggen Hvordan fikse en lekker tappekran Hvordan bli kvit