Amopage

Hvordan Reset en Kryptonite Lock

- Views 0
Advertisement

Kryptonite Lock selskapet gjør låser og anti-tyveri-enheter for sykler, tohjulinger for snø sport og andre bærbare ride enheter. Mange av låser bruke en kombinasjon som du kan programmere selv. Du nullstille kombinasjonen når du får låsen hjem. Dette gjør det lettere for deg å huske låsen kombinasjon. Nullstilling kombinasjonen krever ingen spesielle verktøy eller forkunnskaper av låser.

Bruksanvisning

Gjør deg kjent med deler av Kryptonite modell for lås. Finn de bevegelige tall på forsiden av låsen.

Flytt hvert siffer, slik at tallet 0 vises i det lille vinduet foran hvert nummer dial. Når du er ferdig med det bør lese "0000."

Finn kabelen knappen, som vanligvis er plassert i midten høyre side av fronten av låsen som du holder den. Trykk på knappen for å trekke kabelen inn i kroppen av låsen.

Rett en binders eller finne noe like lite og sett den inn i reset-knappen, som er plassert på øvre venstre side av låsen. Samtidig, trykk ned på kabelen hodet til den ikke kan gå på noen lenger.

Bruk styre pilene på hver side av nummerskivene og velger en kombinasjon som du vil huske. Skyv i kabelen knappen og trekk ut kabelen hodet bare et par inches. Din lås skal være personlig nå med din egen kode.

Hint

Velg en kombinasjon som vil være lett å huske uten å måtte skrive det ned.

Ikke bruk åpenbare tallkombinasjoner som bursdagen din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-reset-en-kryptonite-lock/ "

相关文章!
 • Hvordan Monter en Kryptonite Lock Hvordan Monter en Kryptonite Lock
  - 阅 0

  Å eie en sykkel, enten for fitness, rekreasjon, eller transport, er en investering. Sykler kan variere i pris fra like under $ 100 til $ 12 000 og oppover. Uansett prisen på sykkel, vil du ønsker å sikre at det forblir trygt hvis du lar den. En sykke

 • Hvordan Reset en OnGuard Lock
  - 阅 0

  Rettshåndhevelse beregning av antall årlige sykkeltyverier på nesten 1,5 millioner. En skikkelig lås kan beskytte mot tyveri og tjene som en visuell avskrekkende for potensielle tyver. OnGuard kombinasjon låser kan du sette din egen kombinasjon. Denn

 • Hvordan Reset en Oppbevaring Lock kombinasjon Hvordan Reset en Oppbevaring Lock kombinasjon
  - 阅 0

  En bagasjelåsen er plassert mellom glidelåsene på kofferten for å hindre noen i å åpne det. Mange selskaper produserer lock poser som kan resettes eller har en kombinasjon som kan endres og programmeres til din egen kombinasjon. Alle merker av TSA go