Amopage

Hvordan Reset en Belkin Router uten passord

- Views 0
Advertisement

Hvordan Reset en Belkin Router uten passord


Hvis Belkin router begynner å vise tilkoblingsproblemer, eller hvis du trenger å tilbakestille sikkerhetskonfigurasjonen på ruteren, tilbakestille ruteren til å returnere enheten til fabrikkinnstillingene. Et passord er ikke nødvendig å utføre en reset på en Belkin router. Du trenger ikke et passord for å logge på ruteren grensesnitt med mindre du setter en for enheten. Som standard har Belkin rutere ikke har et passord satt på ruteren.

Du trenger

Binders

Bruksanvisning

 • 1

Plugg inn Belkin router og vente på ruteren for å slå seg på.

2

Finn "Reset" -knappen. Tilbakestillingsknappen er vanligvis plassert på baksiden av Belkin rutere i nærheten av strømkontakten.

3

Trykk og hold "Reset" knappen i ca 15 sekunder ved hjelp av en binders. Lysene på forsiden av ruteren flash, og enheten er gjenopprettet til fabrikkinnstillingene etter omtrent ett minutt.

Hint

Du kan sikkerhetskopiere ruterinnstillingene slik at du ikke trenger å konfigurere ruteren etter at enheten er gjenopprettet til fabrikkinnstillingene. Logg inn på ruteren grensesnittet, og klikk deretter på "Lagre / Backup Settings" fra navigasjonsmenyen til venstre. Ruterinnstillingene lagres i en fil. Du kan deretter bruke "gjenopprette de tidligere innstillingene" i ruteren verktøy for å gjenopprette innstillingene etter tilbakestillingen.

Du trenger ikke et passord for å logge deg på Belkin router administrasjonsverktøyet med mindre du har konfigurert et passord for grensesnittet. La passordfeltet stå tomt, og klikk deretter på "Logg inn" når du blir bedt om å åpne verktøyet i en nettleser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-reset-en-belkin-router-uten-passord/ "

相关文章!
 • Hvordan Reset en Belkin Wireless Router Hvordan Reset en Belkin Wireless Router
  - 阅 0

  Tips Hvis du ikke husker passordet og kan ikke logge på Web-grensesnitt, tilbakestille ruteren tilbakestiller passordet. Den trådløse nettverkspassord er også tilbakestilt. Advarsel Du kan ikke gjenopprette egendefinerte innstillinger eller gjenoppre

 • Hvordan logge på en datamaskin uten passord
  - 阅 0

  Starte opp datamaskinen uten passord er en enkel prosess som krever minimalt med forberedelser å gjøre på en jevnlig basis. Starter operativsystemet uten passord vil fremskynde oppstart prosessen og gjøre det mye lettere å slå på datamaskinen. Mens s

 • Hvordan Opphev et Word-dokument uten passord Hvordan Opphev et Word-dokument uten passord
  - 阅 0

  Du kan ikke fjerne beskyttelsen fra et Word-dokument som krever et passord unntatt ved hjelp av passord. Du kan imidlertid opprette et nytt dokument fra den beskyttede en og lagre det uten passordbeskyttelse. Du vil først få dokumentet åpent. Dette k