Amopage

Hvordan Reset CMOS på en Toshiba Satellite

- Views 0
Advertisement

Hvordan Reset CMOS på en Toshiba Satellite


Hver Toshiba Satellite laptop kommer med en CMOS-brikke bygd inn i hovedkortet. Dette er en batteridrevet chip som lagrer noen av datamaskinens mest grunnleggende og mest viktige data. Dette inkluderer datamaskinens innstillinger for dato og klokkeslett, og datamaskinens BIOS passord. Det finnes en rekke gode grunner til å tilbakestille Satellite CMOS. Uansett årsak, er du nødt til å fjerne og erstatte CMOS batteriet til å gjøre det. Siden CMOS batteriet er koblet direkte til hovedkortet, dette innebærer demontering den bærbare datamaskinen.

Du trenger

Phillips-skrutrekker

Flat skrutrekker

Bruksanvisning

Slå den bærbare datamaskinen ved hjelp av det gjeldende operativsystemet. Lukk LCD-skjermen, kobler du fra alle kabler og enheter, og plassere den bærbare datamaskinen med ansiktet ned. Plasser den slik at den fremre kanten er vendt forover. Finne og fjerne batteriet fra toppen av den bærbare datamaskinen sin nederste foringsrør.

Fjern minne, harddisk og modem rommet dekker fra bunnen av den bærbare datamaskinen. Hvert deksel er festet til den bærbare datamaskinen med en eller to Phillips-skruer. Plasseringen av hvert maskinvare kammer varierer mellom Toshiba Satellite modeller. Fjerne de gjenværende Phillips-skruer fra den bærbare PC-er nederste foringsrør. Ikke fjernet maskinvare fra avdelingene. Det er ikke nødvendig for tilbakestilling av CMOS-batteriet.

Plasser den bærbare datamaskinen med forsiden opp og åpne LCD-skjermen helt. Sette inn en liten, flat skrutrekker inn i den tynne plastlist som ligger over tastaturet. Lirke båndet fra den bærbare datamaskinen. Ta av Phillips-skruer avslørt ved denne plaststrimmel. Ta tak i tastaturet, legg den med forsiden ned over håndstøtten, og koble deretter tastaturet er flatkabelen fra hovedkortet. Ta tastaturet fra den bærbare datamaskinen.

Koble touchpad kabelen like over touchpad enhet på hovedkortet. Fjern eventuelle Phillips-skruer som fester den øvre foringsrøret på plass. Fjern forsiktig den øverste saken fra den bærbare datamaskinen sin base. Dette vil avsløre hovedkortet.

Finn CMOS klokkebatteriet på hovedkortet. Plasseringen av batteriet varierer fra bærbare til laptop. Det vil enten være festet til hovedkortet i en liten batterirommet, eller det vil bli koblet til hovedkortet med to sorte batteriledningene. Fjern eller koble fra batteriet når det er hensiktsmessig og koble eller bytt ut batteriet for å nullstille CMOS.

Montere den bærbare i omvendt rekkefølge av hvordan du tok den fra hverandre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-reset-cmos-pa-en-toshiba-satellite/ "

相关文章!
 • Hvordan å resette BIOS på en Toshiba Satellite Hvordan å resette BIOS på en Toshiba Satellite
  - 阅 0

  På Toshiba Satellite bærbare datamaskiner, er BIOS det første settet med instruksjoner prosessoren kjører på oppstart. BIOS forteller prosessoren hvor du skal lete for operativsystemet, definerer systemfunksjoner og gjennomfører tester for å sørge fo

 • Slik Skift ut CMOS i en Toshiba Satellite laptop Slik Skift ut CMOS i en Toshiba Satellite laptop
  - 阅 0

  I hvilken som helst datamaskin, er CMOS-batteriet et batteri som driver en liten minnebrikke som lagrer systemet BIOS-innstillinger. Noen ganger CMOS-batteriet i en eldre laptop kanskje må byttes ut. Hvis den bærbare datamaskinen ber deg stille inn d

 • Hvordan spille DVDer på en Toshiba Satellite L505-LS5021 Hvordan spille DVDer på en Toshiba Satellite L505-LS5021
  - 阅 0

  DVDer kan lagre HD-filmer, TV-serier og mange andre typer video. Imidlertid må denne multimedia gjennomgå en "koding" prosess før at video brennes på en plate. Hvis du ønsker å spille av DVDer på en Toshiba Satellite L505-LS5021 bærbar datamaski