Amopage

Hvordan rense hardt vann innskudd fra vaskemaskinen

- Views 0
Advertisement

Selv om du tenker på vaskemaskinen som en rensemaskin, tro det eller ikke, det kan bli skitten også, spesielt når hardt vann er involvert. Hardt vann kan forårsake blant annet, kalk og rust i vaskemaskinen og dets vann linjer, slanger og deler. Disse bygge-ups redusere maskinens effektivitet, bærer det ned raskere og øke slitasjen på klærne.

Du trenger

Eddik

rags

Vaskemidler

Bruksanvisning

 • 1

Hell i en eddik løsning. Du kan enten bruke et par kopper hvit eddik eller sitronsaft. Hell i eddik, deretter kjøre maskinen i et varmt vann syklus.

2

Trekk ut vaskemaskinen for å forhindre elektriske støt. Ta ut tøymykner mottaket og suge den i varmt vann og vaskemiddel. Rengjør blekemiddel dispenser ved hjelp av papirhåndklær og et rengjøringsmiddel, ved hjelp av bomullspinner for å komme inn i hjørner. Tørk og rengjør den øvre kant av vaske bøtte med en fille eller tørkepapir og en husholdning renere. Kjør tom vaskemaskin igjen på en varm syklus.

3

Bruk alt du kan for å rengjøre maskinen. Bruk spesialprodukter som for eksempel vaskemaskin magi, som er laget for å rense vaskemaskiner. Noen selskaper også gjøre spesielt formulert vaskemiddel for hardt vann. Rengjør utsiden av maskinen med en fille eller tørkepapir og eddik. Ved hjelp av klor på klær som kan ta det bidrar til å hindre hardt vann problemer.

4

Rengjør lo feller inne i maskinen ved å fjerne lo. Med vannet slått av, kobler du fra eventuelle slanger og rent rundt åpningene av slangene ved hjelp av eddik. Rens ut feller på slangene også. Etter rengjøring alt, koble alle slangene og sett maskinen tilbake igjen. Kjør et varmt vann syklus en gang uten klær.

Hint

Rådfør deg med brukerhåndboken før du bruker noen av disse teknikkene for å sørge for at de ikke fraråder å bruke dem fordi maskinen ikke kan være i stand til å motstå dem, eller fordi det kan gjøre garantien ugyldig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rense-hardt-vann-innskudd-fra-vaskemaskinen/ "

相关文章!
 • Hvordan rense hardt vann flekker fra et toalett Bowl Hvordan rense hardt vann flekker fra et toalett Bowl
  - 阅 0

  Klosettskåler er stadig fylt med stående vann. Når du har en hard vannforsyning, inneholder dette stående vann mineraler som bosetter på overflaten av toalettskålen. Disse typisk tørke en skitten brun skygge, raskt å lage din toalett vises urent. Sli

 • Hvordan rense hardt vann flekker fra stemplet betong Hvordan rense hardt vann flekker fra stemplet betong
  - 阅 0

  Stemplet betong blir ofte referert til som mønstret betong. Den er laget for å se ut som murstein, skifer, skifer, stein, fliser eller tre. Stemplet betong blir stadig mer populært på grunn av sin holdbarhet, beis motstand, rimelig, og det mangfoldet

 • Hvordan rense hardt vann flekker fra rustfritt stål Hvordan rense hardt vann flekker fra rustfritt stål
  - 阅 0

  Hardt vann flekker er forårsaket av mineralforekomster i vann. Disse stygge merker kan ikke bare tørkes bort med en klut. Rengjøring vann flekker fra rustfritt stål og kokekar krever å bruke de riktige produktene for å bryte opp mineralforekomster. H