Amopage

Hvordan rense hardt vann av dusj dører

- Views 0
Advertisement

Hvordan rense hardt vann av dusj dører


Hardt vann innskudd bygge opp dine dusjdører, over tid, forårsaker melkehvite flekker. Jo lenger disse flekkene er igjen til å bygge opp, jo mer tidkrevende det kan være å fjerne dem. Det beste forsvaret mot hardt vann flekker på dusjdører er å treffe tiltak for å hindre dem på en jevnlig basis. Men hvis du har bygget opp hardt vann flekker på dusjdører kan du fjerne dem uten å bruke penger på kommersielle produkter.

Du trenger

rubbing alkohol

Sprayflaske

rene kluter

frisk sitron

Kniv

tørketrommel ark

Bruksanvisning

Fyll en sprayflaske med isopropanol. Spray ufortynnet rubbing alkohol på dusjen døren og umiddelbart tørke det av med en ren klut.

Hvordan rense hardt vann av dusj dører


Skjær en frisk sitron i to og hold sitron halvparten med bark side mot håndflaten. Gni sitron masse på vedvarende hardt vann flekker på dusjdøren. La sitronsaft å sitte på hardt vann flekker i 10 minutter før du skyller med rent vann.

Hvordan rense hardt vann av dusj dører


Tørk dusjen døren med en ren klut. Hvis noen hardt vann flekker vedvarer, buff dem med en tøymykner tørketrommel ark. Bruk en tørketrommel ark en gang i uken for å holde hardt vann flekker fra å bygge opp på dusjen døren igjen.

Hint

Tørk dine dusjdører med en nal etter hver dusj. Hvis hardt vann ikke er lov til å sitte på dører, kan hardt vann flekker ikke bygge opp.

I en klemme, fjerner ovnsrens hardt vann flekker fra dusjdører, men lukten kan være overveldende så åpne et vindu på badet og slå på ventilasjonsvifte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rense-hardt-vann-av-dusj-dorer/ "

相关文章!
 • Hvordan rense hardt vann av aluminium Dør Track Hvordan rense hardt vann av aluminium Dør Track
  - 阅 0

  Den aluminium dør spor på dusjen er en førsteklasses beliggenhet for innsamling av flekken materiale. Hardt vann flekker forårsaket av kalk og kalsium buildup resultat i crusty grå materie langs kantene av sporet. Disse stygge flekker kan gjøre en el

 • Hvordan rense hardt vann innskudd fra vaskemaskinen
  - 阅 0

  Selv om du tenker på vaskemaskinen som en rensemaskin, tro det eller ikke, det kan bli skitten også, spesielt når hardt vann er involvert. Hardt vann kan forårsake blant annet, kalk og rust i vaskemaskinen og dets vann linjer, slanger og deler. Disse

 • Hvordan rense hardt vann på et dusjhode Hvordan rense hardt vann på et dusjhode
  - 阅 0

  Hvis du har selv moderat hardt vann i ditt hjem, over tid kalsium og andre mineraler vil innskudd buildup innsiden av dusjhodet. Et tett dusjhodet er en plage og penger waster. Det kan føre til at vannet til å kjøre saktere og med mindre kraft, noe s