Amopage

Hvordan rens med Sage

- Views 0
Advertisement

Sage har vært brukt i tusenvis av år å rense og helbrede toksisitet. Sage kan brukes til å rense en person fra en negativ opplevelse eller et hus fra tidligere leietakere før innflytting. Sage har vært kjent for å lindre migrene, bihulebetennelse og angst. Burning tørket salvie er den vanligste metoden for rensing en person eller plass. Koke frisk salvie i te kan også live opp ånden.

Du trenger

tørket salvie

Fyrstikker

Bolle

Sand

Bruksanvisning

Tenn salvie i brann. Tenn et enkelt stilk eller en bunt av stammer ofte kalles en flekk.

Blås ut brann. Flammen bør reduseres til en svak oransje glød med en sti av rømmer røyk.

Forsiktig inhalerer røyken. Dette fungerer best når du skal brenne en stilk av salvie gangen. Lett inhalerer røyken inn gjennom neseborene og puster gjennom munnen.

Flytt røyk rundt hele kroppen. Sett den brennende salvie i en bolle og forsiktig kopp røyken i hendene. Slipp røyk i nærheten av din hals, bryst, mage, lyske og føtter. Fokuser på det området av kroppen du ønsker å rense.

Flytt røyken rundt plassen. Gå med bunten av salvie i hånden rundt i rommet eller plassen du ønsker å rense. Start på bakveggen og gå lengden av rommet. Pass på at røyk når alle fire hjørner.

Slukk vismannen. Plasser pakke i en bolle med sand med den brennende ende ned. Dette er også en god tid for å takke for sine rensende egenskaper.

Hint

Hum, sang eller synge en enkel sang for å fokusere tankene dine mens rensing med salvie.

Hvis røyk plager bihulene eller luftveiene, umiddelbart slutte å bruke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rens-med-sage/ "

相关文章!
 • Hvordan rens med bentonitt
  - 阅 0

  Bentonitt er en type kosttilskudd som brukes til å hjelpe kroppen å kvitte seg med potensielt skadelige stoffer. Produsenter hevder at inntak av bentonitt kan detox kroppen av plantevernmidler og andre kjemikalier. Og mens mange mennesker tar det å r

 • Hvordan rens med Svarte-stropp Melasse
  - 阅 0

  Black-rem melasse er biprodukt av raffinert hvitt sukker og kommer fra grønn sukkerrør. Det er høy i jern, B-vitaminer, kalium og krom. Det er også høy i sukker, men istedenfor å bli absorbert umiddelbart, det meste av det passerer gjennom systemet o

 • Hvordan rens med Tabasco Sauce Hvordan rens med Tabasco Sauce
  - 阅 0

  The Master Cleanse, skapt av Stanley Burroughs i 1940 og popularisert på 1990-tallet, er en flytende diett designet for å "avgifte" kroppen av frie radikaler og andre skadelige giftstoffer som akkumuleres fra inntak alkohol, koffein, kunstige in