Amopage

Hvordan rengjøre et bad med peroxide

- Views 0
Advertisement

Hvordan rengjøre et bad med peroxide


Et rent og glitrende bad er nødvendig, ikke bare fordi det er estetisk tiltalende, men også fordi det er viktig fra en husholdning hygiene synspunkt. Det er en rekke produkter på markedet er utformet for å holde alt, fra innsiden av toalettskålen til kraner og fliser, i perfekt stand. Men i tider med økonomisk stringens, en "one produkt passer alle" -tilnærming er mindre av en belastning på husholdningsbudsjettet. I noen hjem, er produktet av valget hydrogenperoksid som er effektiv på å fjerne skitt, desinfisere overflater og fjerne ubehagelig lukt.

Du trenger

3 prosent hydrogenperoksid

Vann

Sprayflaske

Rengjøring kluter og svamper

Støvsuger

Toalett børste

Liten bøtte med varmt vann

Forberedelse

 • 1

Fyll en sprayflaske til halvveis med 3 prosent hydrogenperoksid. Fylle resten av flasken med vann. Dette vil skape en 50/50 hydrogenperoksyd rensemiddel.

2

Monter flere vaskefiller og svamper. Velg svamper med en røffere side, laget spesielt for bad rengjøring, hvis du har vanskelige flekker.

3

Skill kluter du skal bruke i toalett området fra de du skal bruke på de andre beslag. Dette vil hindre deg fra å spre bakterier fra toalettet rundt på badet. Ta kluter, rensemiddel og flaske hydrogenperoksid til badet.

4

Støvsug badet gulvet grundig for å fjerne løst smuss eller avfall som talkum eller biter av vev.

Rengjøring av bad

1

Hell litt ufortynnet 3 prosent hydrogenperoksid i toalettskålen. Sprute litt på toalettbørste, og spre løsningen rundt sidene og under felgen. Spray setet, rim og andre eksterne toalett overflater med 50/50 løsning, og la.

2

Coat vask og badekar med 50/50 løsning, og la den til å løsne smuss. Løft alt av benkeplater og visningsområder. Spray dem med 50/50 løsning, og ren med en klut oppvridd i varmt vann. Tørr og buff med en annen klut.

3

Bruk en klut oppvridd i varmt vann for å rengjøre vasken og sine kraner. Skyll grundig, tørk og buff med en egen klut.

4

Rengjør innsiden og ytre kant og sidene av karet på samme måte. Skyll grundig, tørr og buff.

5

Spray dusjkar og interiøret i dusjen med 50/50 løsning. La den stå å jobbe mens du vender tilbake til toalettet. Tørk utsiden, sete og rim med en av kluter du satt til side for denne jobben. Rengjøring av undersiden av setet. Bruk den lille bøtte med varmt vann for å suge og vri ut dine toalettrengjøringskluter.

Rengjøring resten av badet

1

Bruk en svamp mopp oppvridd i varmt vann for å tørke ned interiøret i dusjen, etterbehandling med dusjkar. Bruk dusjen for å skylle sidene og brett, og tørk skuffen med en egen klut.

2

Ta av deg skoene og gå inn i dusjen, tar 50/50 løsning og en pusseklut med deg. Spray løsningen på døren dusj og tørk den av med klut. Buff dusjen døren med en egen klut. Gjenta denne prosessen på utsiden av døren dusj.

3

Spray andre lagte veggflater på badet med 50/50 løsning. Tørk av dem med en klut for å fjerne skitt, og buff dem med en annen.

4

Erstatt alt du fjernet fra benkeplater eller dusj området ved rengjøring. Tøm varmt vann du brukte ved rengjøring av toalett i bollen, og flush. Fyll opp bøtte med varmt vann. Rengjør gulvet ved sprøyting med 50/50 løsning og tørke med svamp mopp. Vri svampen mopp ut i bøtta ofte.

Hint

Tørre mikrofiber kluter er en effektiv måte å rasping baderomsflater når du har renset dem med hydrogen peroxide.

Vask og tørk bad rengjøringskluter straks du er ferdig. Dette er viktig for å sikre at det ikke er fare for spredning av smitte hvis du tilfeldigvis bruke dem for andre vaskejobber.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rengjore-et-bad-med-peroxide/ "

相关文章!
 • Hvordan rengjøre huset Mold Med Peroxide Hvordan rengjøre huset Mold Med Peroxide
  - 阅 0

  Hydrogenperoksyd er et effektivt rengjøringsmiddel som kan brukes på en rekke forskjellige overflater, og for en rekke rengjøringsformål. Hydrogenperoksid kan brukes i stedet for blekemiddel, mugg fjerning, gulv rengjøringsmidler og andre rengjørings

 • Hvordan rengjøre en svamp med mikrobølgeovn Hvordan rengjøre en svamp med mikrobølgeovn
  - 阅 0

  Hvordan rengjøre en svamp med en mikrobølgeovn. Svamper er praktisk og gjenbrukbare, men de har et stort problem. Hvis de er vant hele dagen, hele kjøkkenet, kan de plukke opp en masse bakterier og virus sammen med søl og spruter. Heldigvis er det no

 • Hvordan rengjøre fliser gulv med natron og peroxide
  - 阅 0

  Når det gjelder rengjøring fliser, natron og peroxide er en kombinasjon som ikke kan slå. Det fungerer som en mild slipemiddel, lyser fugemasse, og fjerner flekker. Det brytes ikke ned fugemasse veien blekemiddel kan og det er mindre giftige enn de f