Amopage

Hvordan rengjøre en Kitchenaid Oppvaskmaskin Filter

- Views 0
Advertisement

For å være sikker på at oppvaskmaskinen blir oppvasken glitrende ren hver gang, blir litt regelmessig vedlikehold nødvendig. Minst en gang i måneden, bør en god grundig rengjøring av oppvaskmaskinen filter oppstå. De oppvaskmaskin filteret fanger alle de større matrester og annet rusk som kommer ut av oppvasken under vask. Hvis ikke renset, vil filteret tettes, og oppvaskmaskinen vil ikke være i stand til å utføre så vel som det skal. Noen få minutter av forebyggende vedlikehold hver måned vil gå en lang vei.

Du trenger

Skrutrekker Hvit eddik Tørkepapir Vann Soap Bowl Spoon Baking soda Salt Bleach

Bruksanvisning

 • 1

Finn din oppvaskmaskinens filter. Det er vanligvis på gulvet i oppvaskmaskinen. Trekk ut bunnen rack og se langs bunnen av oppvaskmaskinen til du finner den.

2

Bruk et papirhåndkle eller svamp for å fjerne eventuelle rester eller rusk som har samlet seg på utsiden av filteret når du finner den. På noen oppvaskmaskiner, gjør filteret området ikke løsne eller åpne, slik at hånden rengjøring vil stoppe her. På andre modeller, kan du skru av filterhuset for å få tilgang til innsiden og rense eventuelle rester fra filteret området. Bare vaske ut filteret med såpe og vann, deretter montere når rengjøringen er fullført.

3

Ytterligere rengjøre filterområdet ved å helle en kvart av hvit eddik inn i bunnen av den tomme oppvaskmaskinen. Slå til en vask og la oppvaskmaskinen til å kjøre med eddik rengjør mekanismer, inkludert filteret.

4

Til dyp-rense oppvaskmaskin og filteret med jevne mellomrom, bland følgende ingrediensene sammen i en bolle, og hell i bunnen av oppvaskmaskinen: 1/2 kopp salt, 1/2 kopp natron og 1 kopp blekemiddel. La blandingen stå i bunnen av den tomme oppvaskmaskinen over natten. Neste morgen utfører en vask, la blekemiddel blandingen rengjøre og desinfisere oppvaskmaskinen grundig.

Hint

Rådfør deg med brukerhåndboken hvis du trenger hjelp til å finne filteret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rengjore-en-kitchenaid-oppvaskmaskin-filter/ "

相关文章!
 • Hvordan rengjøre en GE Oppvaskmaskin Filter Hvordan rengjøre en GE Oppvaskmaskin Filter
  - 阅 0

  Hvis GE oppvaskmaskinen ikke er å få din Kina og sølvtøy glitrende, kan filteret trenger rengjøring. Nye modeller har flere filtre som kan inkludere en ExtraFine Helix Flow filter (finnes i modeller med 100% Triple Vann med ExtraFine Filter) og en su

 • Hvordan rengjøre en Bosch oppvaskmaskin Filter Hvordan rengjøre en Bosch oppvaskmaskin Filter
  - 阅 0

  Oppvaskmaskiner er en tidsbesparende når det kommer til rengjøring av retter. Med noen raske forebyggende vedlikehold, kan de gi problemfri drift i mange år. Bosch oppvaskmaskiner inkluderer et filtreringssystem som holder store matpartikler unna hov

 • Hvordan du rengjør en Frigidaire Oppvaskmaskin Filter Hvordan du rengjør en Frigidaire Oppvaskmaskin Filter
  - 阅 0

  Frigidaire linje av hjem oppvaskmaskin apparater er utstyrt med filterkombinasjoner som bidrar til å fjerne matrester fra oppvaskmaskinen under drift. Riktig fjerning av mat og annet avfall fra oppvaskmaskinen sørger for at rettene er skikkelig rengj