Amopage

Hvordan rengjøre en hvit pels Rug

- Views 1
Advertisement

Hvordan rengjøre en hvit pels Rug


Skinnfeller er luksuriøse og kan låne en overdådig appell til interiøret i hjemmet. Rengjøring disse tepper kan virke overveldende, så mange skinnfeller ikke kan tåle tørre rengjøringskjemikalier, og bruken av vann for å rense skinnfeller kan fullstendig ødelegge dem. Rengjør hvit pels regelmessig for å unngå en tung oppbygging av flekker og smuss.

Du trenger

ren klut

cornmeal

Soft-stritter klær pensel

klessnor

rug beater

hvit mel

Stor ren klut

Mild flytende vaskemiddel

Bruksanvisning

Blot opp væskesøl på pels teppe umiddelbart med en ren klut, fjerne så mye av væsken som mulig. Gni det berørte området med maismel til du er sikker på at all fuktighet er fjernet. Børst ut overflødig maismel med en myk børste.

Heng teppet på en klessnor og slo ut skitt og støv med en teppebanker eller lignende element, for eksempel en liten padle eller racket. Vend teppet over og slo den andre siden. La teppet henge i solen i flere timer før de returnerer den innendørs.

Lå pelsen teppe på gulvet og dryss den grundig med hvitt mel, masserer melet dypt inn i fibrene. Arbeid ned i teppet med fingrene som om du skrubbe området med såpeskum.

Dekk hele teppet med en ren klut og la melet å sitte over natten på teppet.

Returner teppet utendørs og rist ut overflødig mel. Heng teppet over en klessnor, innsiden ut. Beat teppet før du har fjernet alle de gjenværende mel. Flytt teppet på linjen, slik at du kan fjerne mel fra området det var tidligere hang på, og gjenta.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rengjore-en-hvit-pels-rug/ "

相关文章!
 • Hvordan rengjøre en Nylon området Rug
  - 阅 0

  Nylon området tepper er ofte like vakker som ulltepper, men er mye enklere å rengjøre. Store nylon området tepper kan rengjøres med en våt / tørr vac eller du kan bruke spray skum teppe renere. De fleste teppe rengjøringsmidler har å bli sprayet på,

 • Hvordan rengjøre en hvit Fox Fur Coat Hvordan rengjøre en hvit Fox Fur Coat
  - 阅 0

  Pelskåper kan legge eleganse til ethvert antrekk og gjøre en uttalelse om god smak. Dette gjelder spesielt for hvite reven pels, som de krever mye vedlikehold hvis de skal holde seg rene og lyse. Nøkkelen til å holde pelsen ren, er å unngå å få det s

 • Hvordan rengjøre en hvit jakke Hvordan rengjøre en hvit jakke
  - 阅 0

  Hvite jakker kan se smart og stilig, men selv den minste flekk eller flekk vil stikke ut som en sår tommel. En skitten hvit jakke vil ofte bo på den måten etter å ha blitt vasket med vanlig vaskemiddel, med flekker bare fading eller nekte å rikke i d