Amopage

Hvordan rengjøre en Blokkert Sump Pump Linje

- Views 8
Advertisement

En blokkert sump pumpe linjen vil ikke la vannet utflod fra sump pumpen og vannet kan renne over sump pumpen bassenget. I tillegg, når samlekummen pumpen forsøker å presse vann gjennom ledningen motoren overopphetes redusere levetiden til sump pumpe. Det er ikke vanskelig å rense ut linjen, men det vil kreve noen timer å fullføre oppgaven.

Du trenger

Våt / tørr støvsuger

Skrujern

Rørlegger slange

Hageslange

Smal dyse med trykkinnstilling for hageslange

Erstatning band for sump pumpeslangen

Bruksanvisning

Inspisere enden av sump pumpe linje, og hvis den har en skjerm for å forhindre gnagere fra hekkende i linjen, fjerne skjermen.

Koble sump pumpen fra strømkilden. Koble fra enheten eller slå av bryteren på sikringsskapet dersom sump pumpen er koblet til det elektriske systemet.

Fjern stående vann fra pumpen bassenget med en våt / tørr vakuum. Hvis sump pumpen har solid rør avløp, koble røret fra avløpsrøret på pumpen etter fjerning av vann.

Fjern bunnpannen pumpen fra bassenget ved et håndtak eller slangen. Løft aldri en sump pumpen ved ledningen eller flottørbryter.

Skru av bandet som fester pumpen til utløpsrøret, når oljepumpen er forbundet med en slange-type utløpsrøret. Vri skruen på band med en skrutrekker for å løsne båndet og fjern slangen. Hvis linjen er vertikale innendørs, koble fra utsiden og fjerne utvendig linjen først.

Sett inn en rørlegger slange inn i blokkert sump pumpe linje for å løsne blokkeringen i linjen. Fjern VVS slange. Hvis din sump pumpe linje har en tilbakeslagsventil, skru og skyll ventilen og sett avløp slange etter fjerning av tilbakeslagsventil.

Bruk en slange med en dyse som har en full strøm innstilling og kjøre vann gjennom linjen. Sjekk enden av utløpsrøret for rester fra skylle ut linjen. Kontroller vannstrømningen for å se om det er den samme hastighet som det som går inn i linjen fra slangen.

Ta av slangen og sett den inn igjen avløp slange for å være sikker på å fjerne så mye av blokkeringen som mulig. Fjern slangen og gjenta spyle linjen med slangen. Re-installere ventilen hvis det er aktuelt.

Installer et nytt band på slutten av sump pumpe linje. Plasser sump pumpeledningen tilbake på utladningsrøret på sump pumpen. Stram båndet ved å vri skruen for å feste utløpsledningen til sump pumpe.

Sett sump pumpen tilbake i sump pumpen bassenget. Koble solid VVS hvis nødvendig. Deretter kobler inn, eller slå bryteren på, for å gjenopprette strømmen til sump pumpe.

Hint

Installer en ny skjerm, eller erstatte den gamle skjermen, ved enden av utløpsrøret for å hindre at gnagere fra fuglefjell i sump pumpe linje. Vikle et stykke av skjermen rundt enden av røret og sikre den med et rør band.

Forsikre deg om at strømforsyningen er koblet til pumpen før du fjerner fra pumpen bassenget. Løft flottørbryteren for å være sikker på at pumpen kan ikke slås på.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rengjore-en-blokkert-sump-pump-linje/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Frozen Sump Pump Linje
  - 阅 9

  I løpet av våren og høsten måneder, kan en sump pumpe være uvurderlig. Dette skyldes det faktum at snøsmelting og regnskyll ofte sammenfallende. Som et resultat, blir flom et veldig reelt problem. Kalde temperaturer forekommer ofte i løpet av disse m

 • Hvordan Bury en Sump Pump Linje Hvordan Bury en Sump Pump Linje
  - 阅 4

  Sump pumper effektivt fjerne oppsamlet vann fra kjellere, men da vannet har å gå et sted. De enkleste installasjoner har en avløpsslangen som går fra huset til utendørs. Slanger som sitter på toppen av grunnarbeidet, men de er skjemmende og må flytte

 • Hvordan installere en ekstra Sump Pump Hvordan installere en ekstra Sump Pump
  - 阅 105

  Sump pumper fjerne uønsket vann fra områder som kjellere eller crawlspaces. I noen tilfeller kan det være nødvendig å installere en annen sump pumpe. Den andre pumpen kan også tjene som en reserve bør primærpumpen svikter. Du trenger Plukk og spade S