Amopage

Hvordan reise til Cuba fra Den dominikanske republikk

- Views 0
Advertisement

Den Dominikanske Republikk er kjent for sin all-inclusive resorts uten konstant buzz og frenetisk tempo i Cancun eller Miami, noe som gjør det til et perfekt sted for familier og par. På den annen side, er Cuba kontroversielt og litt konflikt, men det er et land som ingen andre. Fargerik, rytmisk, quirky og hip samtidig, gleder Cuba og overrasker alle førstegangs reisende. Det er så mye dette landet har å by på: hvite sandstrender, store sukkerrør plantasjer og flotte koloniale arkitektur. Komme til Cuba i Karibien er verdt innsatsen.

Hvordan reise til Cuba fra Den dominikanske republikk

Du trenger

Tourist visa-kort

Pass

Flybillett

Hotellopphold i Cuba

Trinn 1:

Send inn en søknad om visum. Hvis du er en utlending i transitt fra den Dominikanske republikk, trenger du visum for innreise Cuba. Hvis du er en dominikanske republikk statsborger, må du søke på person på en cubansk konsulat i den Dominikanske Republikk eller i nabolandene med Den dominikanske republikk jurisdiksjon.

Hvordan reise til Cuba fra Den dominikanske republikk

Steg 2:

Planlegge og bestille flyreiser og overnattingssteder tidlig. Cubansk innvandring krever at du presentere dine retur flyinformasjon, navnet på hotellet hvor du skal bo og din turist kortene riktig fylt ut.

Hvordan reise til Cuba fra Den dominikanske republikk

Trinn 3:

Bruk godkjent cubanske visum innen 180 dager for å forhindre at den utløper, eller du må søke om en ny. Turist visa er bare gyldig i 30 dager etter datoen for innreise til Cuba. Imidlertid kan opphold forlenges. For opphold som overstiger 90 dager, er en utreisevisum nødvendig.

Hvordan reise til Cuba fra Den dominikanske republikk

Trinn 4:

Ta et fly fra Santo Domingo La Isabela International Airport eller Las Americas - JFPG International Airport til Santiago de Cuba eller Havana på Cuba. Flyturen fra Den dominikanske republikk til Cuba tar ca 2,5 timer og er betjent av Copa Airlines, Cubana og Aerocaribbean.

Hvordan reise til Cuba fra Den dominikanske republikk

Trinn 5:

Praie en taxi rett utenfor flyplassen til sentrum eller til hotellet. Busser er også tilgjengelig. Det tar omtrent en time å komme til sentrum av Havana, men det er billigere enn en drosje.

Hvordan reise til Cuba fra Den dominikanske republikk

Trinn 6:

Legge inn Cuba ved sjøen er også mulig. Men trenger du en spesiell chartret båt å gjøre dette. Den dominikanske republikk eneste internasjonale ferjesamband, Ferries de Caribe, bare reiser til og fra Puerto Rico.

Hvordan reise til Cuba fra Den dominikanske republikk

Hint

Du kan også gå inn via andre internasjonale flyplasser i Cayo Coco, Camaguey og Ciego de Avila, for å nevne noen. Sjekk flyselskaper som betjener disse flyplassene.

Sørg for at pass er gyldig i minst 6 måneder etter innreise til Cuba.

Den ideelle tiden å besøke Cuba er mellom desember og april, like før den varme sommersesongen og etter den våte og vindfulle orkansesongen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-reise-til-cuba-fra-den-dominikanske-republikk/ "

相关文章!
 • Hvordan få en fødselsattest fra Den dominikanske republikk Hvordan få en fødselsattest fra Den dominikanske republikk
  - 阅 0

  Å ha en kopi av fødselsattest er avgjørende for å bevise detaljer om din fødsel, får et pass eller melde deg på skolen. Fordi Ambassader i Den dominikanske republikk ikke håndtere viktige poster, må innbyggerne i landet kommunisere direkte med byråer

 • Hvordan reise til Cuba fra USA Hvordan reise til Cuba fra USA
  - 阅 0

  USA kuttet av diplomatiske forbindelser med Cuba i 1961 og innførte en handel embargo i 1962. Mange mennesker feilaktig tror at disse retningslinjene bety at USA borgere ikke kan reise til Cuba. Mens amerikanske borgere ikke er forbudt å reise dit, T

 • Hvordan reise til Cuba som en amerikansk statsborger Hvordan reise til Cuba som en amerikansk statsborger
  - 阅 0

  Cuba er en øy som er som ingen andre. Reise til Cuba som en amerikansk statsborger har blitt ganske vanskelig siden embargoen, og du kan bli bøtelagt tungt for å gjøre det. Så hvordan akkurat du reiser til Cuba som en amerikansk statsborger og ikke r