Amopage

Hvordan regne ut som en turner

- Views 6
Advertisement

Hvordan regne ut som en turner


Hvis du noen gang har sett en gymnastikk arrangement på TV, må du vite akkurat hvordan passer gymnaster er. Selv om det ofte små, kan mange turnere trolig løfte så mye som noen av de sterkeste gutta på treningsstudio. Og ikke rart, siden OL-turnere trene i opptil åtte timer om dagen. Her er det gode nyheter for deg, men: du kan øve følgende øvelser et par ganger i uken, og kroppen din vil se mye mer som en turner er ganske snart.

Du trenger

Metall eller tre bar

Gym sko

Strekk eller yoga mat

Løs, behagelige klær

Varme opp

Varm opp med litt lett cardio i ca 20 minutter for å få musklene i gang. Du kan jogge - utenfor, på tredemølle eller på plass - eller bruke elliptiske trener, for eksempel.

Hvordan regne ut som en turner


Strekk ved å stå med bena fra hverandre i skulderbredde. Plasser hendene bak hodet og vri bagasjerommet fra side til side, vekslende mellom venstre og høyre. Gjenta øvelsen åtte til 16 ganger.

Hvordan regne ut som en turner


Rull hodet, håndledd, skuldre, hofter, knær og ankler med og mot klokken. Gjenta hver øvelse åtte til 16 ganger.

Hvordan regne ut som en turner


Sving armene opp, ned, til sidene og foran slik at de krysser foran brystet. Gjenta hver øvelse fire ganger.

Hvordan regne ut som en turner


Strekk Som en Gymnast

Arbeidet med tre til fem bruer for å øke din tilbake fleksibilitet. Ligg på ryggen og bøy knærne og albuene slik at føttene og håndflatene er flat til bakken. Skyv hoftene, ryggen og hodet opp fra bakken. Hodet skal være vinkelrett på gulvet. Hold denne posisjonen i minst fem sekunder.

Hvordan regne ut som en turner


Arbeid på din side spagaten. Stå med ett ben foran det andre, med bena flere fot fra hverandre. Bøy ryggen kneet til bakken, strekke det andre benet fremover. Plasser hendene på gulvet, og trykk ned, og bringer kroppen din nærmere og nærmere bakken. Skyv så langt som mulig, slik at det føles ubehagelig, men ikke smertefullt. Hold denne posisjonen i minst fem sekunder. Prøv på nytt med det andre benet foran.

Hvordan regne ut som en turner


Arbeidet på forsiden splittet. Stå med bena fra hverandre, bredere enn skulderlengde. Bøye ryggen fremover og ta hendene til bakken for støtte. Trykk ned og bringe kroppen nærmere og nærmere gulvet. Skyv så langt som mulig, slik at det føles ubehagelig, men ikke smertefullt. Hold denne posisjonen i minst fem sekunder.

Hvordan regne ut som en turner


Jobbe dine magemuskler

Kjerne styrke er viktig i turn. Ligg med ryggen til bakken og plassere armene bak nakken. Ved hjelp av magemusklene, ta med overkroppen opp slik at det er vinkelrett på gulvet. For å starte, gjøre tre sett med 25 crunches. Som kroppen vokser seg sterkere, øke antall crunches til 50 eller til og med en 100 per sett.

Hvordan regne ut som en turner


Arbeide på planker. Plasser hendene på bakken, slik at de er vinkelrett på gulvet. Strekk bena slik at bare dine tærne berører bakken. Hold magen stram. Hodet skal være parallelt med bakken. Hold denne posisjonen i 30 til 50 sekunder. Gjenta tre ganger.

Hvordan regne ut som en turner


Ligg med ryggen på bakken og bøy knærne slik at kalver er i luften og parallelt med bakken. Plasser armene bak nakken og presse brystet opp. Hold denne posisjonen 30 til 50 sekunder. Gjenta dette tre ganger.

Hvordan regne ut som en turner


Arbeid armer og ben

Har tre sett med pushups. Plasser kroppen din i en planke posisjon, med armene fra hverandre bredere enn skulderlengde. Bøy albuene slik at kroppen din er nærmere bakken, men ikke røre den, og hold stillingen. Strekk albuene for å komme tilbake til utgangsposisjonen. Prøv å fullføre minst fem per sett, og øke tallene som din styrke vokser.

Hvordan regne ut som en turner


Har tre sett med pullups. Henge fra et metall eller tre bar og bøye albuene, bruker all din styrke til å ta med halsen over baren. Prøv å fullføre minst en eller to per sett, og øke tallene som din styrke vokser.

Hvordan regne ut som en turner


Har tre sett med knebøy. Stå med bena fra hverandre ved skulder lengde og armene strukket frem. Bøy knærne slik at de er parallelt med bakken, hold og stå oppreist igjen. Prøv å fullføre minst fem per sett, og øke tallene som din styrke vokser. Hvis det er lettere å begynne med, plasserer ryggen mot veggen for støtte.

Hvordan regne ut som en turner


Hint

Øv minst et par ganger i uken for best resultat.

Alltid snakke med legen din før du starter en ny trening diett.

Ta hviledager for å unngå overexerting selv.

Spis godt og holde hydrert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-regne-ut-som-en-turner/ "

相关文章!
 • Hvordan regne ut kvadrat Yards for Carpet Hvordan regne ut kvadrat Yards for Carpet
  - 阅 5

  Å kunne beregne kvadrat verft for nytt teppe i et rom synes relativt enkelt i begynnelsen. Imidlertid kan flere hensyn påvirke det faktiske antall kvadrat verft teppe som du trenger å kjøpe for et rom. Den type teppe du velger kan påvirke hvor mye du

 • Hvordan regne ut prosenter Hvordan regne ut prosenter
  - 阅 2

  Prosenter er en integrert del av hverdagen om du vet det eller ikke. Å delta i en undersøkelse, gå til banken, måle ingrediensene for en oppskrift eller beregne store rabatter krever at du må regne ut prosenter i en eller annen måte. Beregne en prose

 • Hvordan regne ut din Semester GPA Hvordan regne ut din Semester GPA
  - 阅 7

  Det er to grade point gjennomsnitt (GPAs) relevante for faglig nivå. En kumulativ GPA er et gjennomsnitt av alle karakterene og er gjennomsnittet at de fleste universiteter, profesjonelle skoler og arbeidsgivere vil spørre om. Et semester GPA er base

 • Hvordan regne ut fremtidige anslag for en liten bedrift Plan Hvordan regne ut fremtidige anslag for en liten bedrift Plan
  - 阅 3

  Hensikten med en forretningsplan er å hjelpe deg å ta en proaktiv tilnærming til å flytte selskapet fremover. Dette krever ikke bare vurdere hvor du er nå, men også hvor du kan gå i fremtiden basert på en rekke historiske data og utdannede anslag. Jo