Amopage

Hvordan regne ut kvadrat Yards for Carpet

- Views 5
Advertisement

Hvordan regne ut kvadrat Yards for Carpet


Å kunne beregne kvadrat verft for nytt teppe i et rom synes relativt enkelt i begynnelsen. Imidlertid kan flere hensyn påvirke det faktiske antall kvadrat verft teppe som du trenger å kjøpe for et rom. Den type teppe du velger kan påvirke hvor mye du trenger å kjøpe. Mens multiplisere lengden ganger bredden av et rom gir den faktiske arealet, bredden teppet er produsert i og søm steder må vurderes i tillegg. Hvordan regner dere kvadrat lengde for teppet?

Du trenger

Målebånd Kalkulator Diagram

Bruksanvisning

Mål lengden og bredden på rommet for å beregne plassen yardage av teppe nødvendig. Start målingen i sentrum av døråpninger for å la teppet for å møte gulvbelegg i neste rom, eller rett og slett legge til ca 2 inches til hver måling. Sørg for å måle de lengste og bredeste områder av rommet.

Tegn et diagram av rommet. Beregninger vil det være lettere hvis du er i stand til å trekke diagrammet til skala. For eksempel bruke en skala som en centimeter tilsvarer en fot. Sørg for å inkludere alle døråpninger, skap, peiser og andre innebygde funksjonene i rommet i diagrammet.

Planlegge utformingen av teppet på diagrammet. Hvis bredden på rommet er mindre enn bredden på den valgte teppet deretter multiplisere bredden på den valgte teppe, enten 4 eller 5 yards, ganger lengden av rommet. For eksempel si at rommet er 9 fot bred (3 kilometer) og 18 fot (6 kilometer) lang. Selve plassen løpemeter som behøves er 3 yards x 6 kilometer, eller 18 kvadrat kilometer. Men det ville resultere i en søm i midten av rommet. For å unngå en søm, bruker bredden på teppet, 4 yards for vårt eksempel, ganger lengden av rommet, 6 yards, og kjøpe 24 kvadrat verft teppe.

Legg 10 prosent til den totale flateløpelengden nødvendig ved installering av Berber eller mønstrede tepper for å gi rom for mønstergjenkjenning under installasjon når en søm vil være nødvendig.

Hint

Legg 2 ekstra inches til lengde og bredde hvis måling fra bunnen av veggene. Å ha en søm kan tillate deg å kjøpe mindre teppe, sparer penger. Sømmene er mindre opplagt med shag typen tepper.

Unngå å ha to stykker av teppet møtes vinkelrett på en døråpning; sømmen vil bære og vise mye raskere. Sømmer vanligvis slites raskere enn resten av teppet, slik at du kan ende opp med å erstatte teppet raskere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-regne-ut-kvadrat-yards-for-carpet/ "

相关文章!
 • Hvordan regne ut kvadrat Hvordan regne ut kvadrat
  - 阅 0

  Squaring tall og finne kvadratrøtter av tall er vanlige matematiske oppgaver som du sannsynligvis å finne i matematiske klasserom fra øvre grunnskole videre gjennom college. Et kvadrat er et tall ganger selv. En annen måte å si dette er et tall opphø

 • Hvordan forbedre Drenering i Yard
  - 阅 0

  Dårlig yard drenering er ikke bare skjemmende og rotete, men kan skade huset og andre bygninger på eiendommen. Dårlig drenering fører foundation skade, en fuktig kjeller, og andre strukturelle problemer på grunn av fuktighet i strukturen over fundame

 • Hvordan beregne det antall løpemeter Målinger Carpet Hvordan beregne det antall løpemeter Målinger Carpet
  - 阅 0

  Teppe er solgt av kvadrat eller firkantet tun. Finne arealet av plassen din selv tar bare noen minutter, og sparer deg kostnaden for en profesjonell estimat. Grab et målebånd og en notisblokk for å komme i gang med det første skrittet til å kjøpe nyt