Amopage

Hvordan regne ut fremtidige anslag for en liten bedrift Plan

- Views 3
Advertisement

Hvordan regne ut fremtidige anslag for en liten bedrift Plan


Hensikten med en forretningsplan er å hjelpe deg å ta en proaktiv tilnærming til å flytte selskapet fremover. Dette krever ikke bare vurdere hvor du er nå, men også hvor du kan gå i fremtiden basert på en rekke historiske data og utdannede anslag. Jo mer nøyaktig du kan være med virksomhetens anslag, jo mer nyttig din forretningsplan være - og jo mer sannsynlig er det at det kan tiltrekke investorer, partnere eller långivere.

Gjennomgå tidligere data

Det første trinnet i å gjøre nøyaktig forretnings anslag er å gjennomgå de historiske dataene. Dette bør omfatte salgstall, budsjetter, bankkonto og kredittkort uttalelser, fortjeneste og tap-uttalelser og balanse og kontantstrømoppstilling. Hvis mulig, gå gjennom tallene går tilbake tre år for å evaluere trender. Gi mer vekt på tallene for de siste 18 månedene med mindre du har hatt uvanlige forretningsmessige forhold som har midlertidig forskjøvet resultatene. Hvis du nettopp har lansert virksomheten og har ikke nok salg historie eller volumene er raskt voksende, se etter trender, for eksempel dollar brukt per kunde, gjenta kunder og salg etter kategori hvis du selger mer enn ett produkt.

Gjennomføre fokusgrupper og spørreundersøkelser

Kontakt eksisterende og potensielle kunder til å finne ut hva deres sannsynlige kjøp mønstre vil være hvis du ikke gjør endringer i produkt, pris eller operasjoner. Spør dem hvordan de ville reagere på konkrete endringer du vurderer, som tilbyr gratis levering, øke prisene, og legger til en funksjon eller utvide kredittvilkår. Fokusgrupper ikke bare hjelpe deg å få konkrete svar på konkrete spørsmål, men de lar også kundene til å frivillig informasjon du ikke hadde vurdert. Hvis du ikke har råd til et forskningsselskap for å hjelpe deg, kan du bruke gratis verktøy som Survey Monkey, gjør telefonsamtaler for å få tilbakemeldinger fra kunder og tilbyr en premie for online, post-i eller i butikken deltakerne i undersøkelsen for å øke mengden av tilbakemeldingene du får.

Finn næringens forskningsfond

Hvis du ikke har råd til en ekspert konsulent til å gi informasjon om hva du kan forvente i løpet av de kommende måneder eller år, samle informasjon om din bransje fra bransjeforeninger, akademiske institusjoner og offentlige etater for å finne ut om kommende endringene vil påvirke virksomheten. Disse kan inneholde en økning eller reduksjon i råvarepriser, i påvente av lovgivning, en økonomisk oppgang eller nedgangstider, eller markedet trender, for eksempel endre forbrukernes preferanser eller ny konkurranse. Gjennomgå US Census Bureau data for ditt geografiske område for å finne ut om din kundebase er i endring.

Opprett flere modeller

Når du har satt sammen din historiske data, utført din kundeundersøkelser og vurdert industri data, møter med sentrale ansatte for å gjøre anslag. Begynn med salgsteamet til prosjekt etterspørselen prognoser. Lag forskjellige salg og utgifter scenarier og lage planer for å løse dem. Dette vil tillate deg å reagere på faktiske markedsforhold ved å bruke planene man har gjort på forhånd. For eksempel, hvis din beste gjetning scenariet prosjekter salg av $ 200 000, kjørekostnader på $ 75000 og produksjonskostnader på $ 50.000, lage et budsjett basert på $ 175 000 i salg, og noe lavere produksjonskostnader. Jo flere scenarier du oppretter, jo mer sannsynlig at du vil lage en som viser seg å være nøyaktig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-regne-ut-fremtidige-anslag-for-en-liten-bedrift-plan/ "

相关文章!
 • Hvordan finne den finansielle stabiliteten i en liten bedrift
  - 阅 0

  Kreditorer, samarbeidspartnere, nåværende og fremtidige ansatte, og ledelsen har en interesse i å bestemme den finansielle stabiliteten i en liten bedrift. Endringer i kundepreferanser, konkurransedyktig landskap og makroøkonomiske faktorene sterkt p

 • Hvordan sende inn en selvangivelse for en liten bedrift Hvordan sende inn en selvangivelse for en liten bedrift
  - 阅 0

  Den type angivelsen at du filen for en liten bedrift vil avhenge av eierstrukturen som du velger for din bedrift. Hvis din bedrift er et enkeltmannsforetak eller en LLC med bare én eier, må du fylle ut Schedule C av IRS Form 1040 for å demonstrere di

 • Hvordan skrive en Grant å starte en liten bedrift
  - 阅 0

  Når de bestemmer seg for å starte en bedrift, er en av de viktigste områdene av bekymring finansiering. Finansiering kan mottas av lån, personlige linjer av kreditt eller stipend. Det er et mylder av muligheter for stipend finansiering, og avhengig a