Amopage

Hvordan regne ut din Semester GPA

- Views 7
Advertisement

Hvordan regne ut din Semester GPA


Det er to grade point gjennomsnitt (GPAs) relevante for faglig nivå. En kumulativ GPA er et gjennomsnitt av alle karakterene og er gjennomsnittet at de fleste universiteter, profesjonelle skoler og arbeidsgivere vil spørre om. Et semester GPA er basert på gjeldende semester. Ved å kjenne og å opprettholde et godt semester GPA, er du garantert at kumulativ GPA vil være høy. En høyskole vil se på en elevs high school GPA å bestemme aksept. En gang i college, er det bare college kurs anses å bestemme din GPA. Det er relativt enkelt å regne ut din semester GPA.

Tallekvivalenten

Skriv ned hver klasse og karakter på et ark.

Bestem Tallekvivalenten for hver av karakterene og liste den på papiret. Tallekvivalenten er som følger: A-plus er lik 4,3, A er lik 4,0, A-minus lik 3,7, B-pluss lik 3,3, B er lik 3,0, B-minus lik 2,7, C-pluss lik 2.3, C er lik 2,0, C- -minus lik 1,7, D-pluss lik 1,3, D er lik 1,0, D-minus lik 0,7, og et F og U ikke får noen punkter.

Legg opp de numeriske ekvivalenter for hver klasse du har mottatt og dele den totale med antall kurs du tok. Dette er din GPA.

kvalitets~~POS=TRUNC

List opp klassen, klasse og semester timer kreditert for hvert kurs tatt i løpet av semesteret på et ark.

Finn ut hvor mange kvalitetspoeng du har opptjent for hvert kurs, multiplisere antall semester timer for hvert kurs av den numeriske tilsvarer karakteren mottatt. List opp kvalitets punkter på papiret.

Legg opp det totale antall kvalitetspoeng mottatt for semesteret og dividere med antall semester timer som er relevante for å beregne din GPA. Inkluder semester timer for klasser som du mottok en U eller F. Ikke ta semester timer for klassene du har mottatt en S eller P i.

Hint

Karakterer er oppført som "Tilfredsstillende" eller "Pass" påvirker ikke din gjennomsnittskarakter.

Det totale antall kvalitetspoeng er 46,3.

Spør skolen din hvis den bruker en annen formel for å beregne din GPA.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-regne-ut-din-semester-gpa/ "

相关文章!
 • Hvordan regne ut din Abs Hvordan regne ut din Abs
  - 阅 4

  Lær noen gode teknikker, bevegelser, og flere tips for å gjøre en skikkelig ab workout i denne gratis trening video på trener magemusklene. oppsummering Series Magemusklene er musklene som beskytter magen og gir mye av bevegelsene dine. Denne muskelg

 • Hvordan regne ut din CP i "Mabinogi"
  - 阅 3

  CP, eller Combat Power, er en verdi tilordnet monstre i Mabinogi. Det er en ligning spillerne kan bruke til å finne sin karakters CP. Dette tillater spillere å finne ut hvor sterk deres karakter er i forhold til de monstrene de kjemper. Det er en fer

 • Hvordan regne ut din Composite Score på din TEAS Test
  - 阅 4

  Test av Essential Academic Skill (te) er en flervalgs lesing, matematikk, naturfag, språk og engelsk undersøkelse for personer som søker å angi en sykepleierskolen program. Den testen er gitt i fire områder og deres sammensatt score beregnes i hvert