Amopage

Hvordan regne ut din Gamestop belønner nummeret fra telefonnummer

- Views 4
Advertisement

Hvordan regne ut din Gamestop belønner nummeret fra telefonnummer


Faste kunder på Gamestop butikker kan dra nytte av powerup Rewards program. Medlemmer får avansert varsling av salg og enda viktigere, muligheten til å tjene poeng mot spill og spilltilbehør med hvert kjøp eller innbytte. Et gyldig telefonnummer er pålagt å ha et medlemskap. I tilfelle av en tapt eller glemt medlemsnummeret ditt, kan telefonnummeret som er tilknyttet kontoen brukes til å hente kontoinformasjon.

Du trenger

bilde ID

Bruksanvisning

Finn og gå til nærmeste Gamestop-butikk. Ta med minst ett bilde ID som du kan bli bedt om å bevise identitet.

Informer en kundebehandler som du mistet din medlemskort og informasjon. Gi kundestøtterepresentanten telefonnummeret knyttet til medlemskap slik at han kan slå opp informasjon. Vis riktig ID hvis du blir bedt om det.

Skriv ned belønninger nummeret og oppbevar det på et trygt sted. Alternativt lagre belønninger nummer i mobiltelefonen, hvis den har en notisblokk funksjon.

Hint

Ifølge den offisielle powerup Rewards nettside, må du gå inn i en butikk for å hente tapte medlemsnummeret som en butikk førsteamanuensis må bekrefte din identifikasjon med et bilde.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-regne-ut-din-gamestop-belonner-nummeret-fra-telefonnummer/ "

相关文章!
 • Hvordan regne ut den justerte brutto inntekt fra en Pay Stub
  - 阅 4

  Den justerte brutto inntekt - AGI - er en skatt begrep som beskriver den modifiserte bruttoinntekt av en person etter at visse tillatte fradrag. Fradragene vanligvis avtale med fradragsberettigede pensjonisttilværelse kontoer, medisinske utgifter og

 • Hvordan regne ut din Semester GPA Hvordan regne ut din Semester GPA
  - 阅 7

  Det er to grade point gjennomsnitt (GPAs) relevante for faglig nivå. En kumulativ GPA er et gjennomsnitt av alle karakterene og er gjennomsnittet at de fleste universiteter, profesjonelle skoler og arbeidsgivere vil spørre om. Et semester GPA er base

 • Hvordan regne ut din Tracfone PIN
  - 阅 0

  Tracfone er en pay-as-you-go mobiltelefon tjenesten. Tracfone har mange forskjellige telefoner tilgjengelig til å kjøpe og bruke med deres tjeneste. For å legge airtime til telefonen, må du vite PIN-koden din. Dette nummeret er unikt for hver konto.