Amopage

Hvordan regne ut boliglån repayments

- Views 4
Advertisement

Working ut boliglån repayments kan være en forvirrende og overveldende oppgave for mange mennesker. Fra komplisert vokabular og ukjente formler til svimlende matematikk, kan boliglån prosessen virke som et fremmed språk. Vel, ikke nå lenger. Følgende trinn vil hjelpe deg å bedre forstå de viktigste ordene og vilkårene for boliglån nedbetaling.

Du trenger

finansielle dokumenter

lån papirene

Bruksanvisning

 • 1

Forstå vokabular. Renter er forskjellen mellom hvor mye penger lånt fra en bank eller finansinstitusjon, og hvor mye penger tilbakebetalt til at bank finansinstitusjon over tid. En annuitet er en tidsplan av like betalingsbeløp dividert med like månedlige intervaller.

2

Forstå formelen brukes til å beregne mengden av interesse som vil bli tilbakebetalt. Renter tilsvarer rektor multiplisert med renten multiplisert med varighet. Husk at rektor er den totale mengden av penger lånt. Rentesats er den totale prosent tilbakebetales eller akkumulert i løpet av året. Varighet er antall år brukt tilbakebetaling av lånet.

3

Forstå diskonteringsrente. Diskonteringsrenten er satsen satt av Federal Reserve Bank, sentralbanken i USA. Det bestemmer frekvensen banker og andre finansinstitusjoner betaler for å låne kortsiktige midler fra sentralbanken. Diskonteringsrenten vil fastsette satsene en finansinstitusjon kostnader en forbruker.

4

Forstå prime rente. Den viktigste renten er den renten belastet av banker og store kommersielle institusjoner til mer kreditt verdig, stort og godt etablerte foretak og selskaper. Mange store kommersielle institusjoner matche prime rente i henhold til endringer i den økonomiske klimaet. Prime rate er et springbrett for hvordan hjem egenkapital linjer med kreditt og kredittkort priser vil bli bestemt og satt for forbrukerne.

5

Forstå forbrukernes rente. Forbruker rente bestemmer boliglånsrente du nå ønsker å betale tilbake. Forbruker renten bestemmes av de viktigste prisene. Vanligvis er et boliglån linje av kreditt priset til prime rate pluss 2 prosent. Dette betyr en forbruker vil betale to prosent over prime rate å låne penger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-regne-ut-boliglan-repayments/ "

相关文章!
 • Hvordan få et boliglån i Irland Hvordan få et boliglån i Irland
  - 阅 0

  Boliglån i Irland er tilgjengelig for de som oppfyller visse kriterier. En uavhengig boliglån rådgiver kan være en stor hjelp når du tenker på å søke om et boliglån og vil gi upartisk og objektiv retning og råd til en person eller par planlegger å kj

 • Hvordan å stamme boliglån Hvordan å stamme boliglån
  - 阅 0

  Opprinnelige boliglån kan være en veldig givende jobb. Men mange lån offiserer finne seg selv uten kunder. Hvis du er en opphavsmann, er det svært viktig at du lærer hvordan du kan få virksomheten på en jevnlig basis. Følgende trinn vil hjelpe deg i

 • Hvordan få et boliglån for en Co-op
  - 阅 0

  Hvordan få et boliglån for en Co-op. Co-operative boliger (ofte kalt co-op boliger) er vanlig i større byer, særlig i nordøst. En co-op er et system av eierskap der beboerne i en boligblokk egne aksjer i co-op (eller organisasjon) som eier bygningen.