Amopage

Hvordan regne ut anklene

- Views 3
Advertisement

Hvordan regne ut anklene


Det er to hovedgrupper av musklene som kontrollerer bevegelsene anklene: de plantarflexors og dorsiflexors. De plantarflexors, som gastrocnemius og soleus, lar deg utvide anklene. På den annen side er dorsiflexors, slik som tibialis anterior og extensor digitorum longus, gir mulighet for bøyning ankel. Du kan jobbe alle disse muskelgruppene, og dermed jobbe anklene, ved å gjøre kalv raise og omvendt tåhev øvelser. Styrking disse musklene kan hjelpe deg med å forbedre i sportslige aktiviteter som sprint.

Du trenger

Par manualer

Flat treningsbenk

hevet plattform

Sittende Dumbbell Calf Raise

 • 1

Plasser en forhøyet plattform om en fot foran den flate treningsbenk.

2

Ta en manual i hver hånd ved hjelp av en overhand grep. Sitt på enden av flat treningsbenk.

3

Sett tærne over kanten av plattformen med knærne bøyd. Hold midfoot og hæler av plattformen. Sett den ene enden av hver manual over hvert kne for å gi ekstra motstand mot kalven raise.

4

Løft hælene så mye som mulig av plantarflexing anklene. Opprettholde sammentrekning på toppen av bevegelsen i ett til to sekunder.

5

Bøy anklene å senke hælene før du begynner å føle dine plantarflexor musklene blir strukket. Ikke senk dem for langt, til et punkt der du begynner å føle smerte, som du kan risikere en tåre i disse musklene.

Sittende Dumbbell Reverse Calf Raise

1

Hold en manual med begge hender og sitte nær slutten av den flate treningsbenk.

2

Plasser hælene på hver fot på kanten av benken som du sitter på og bøy knærne litt mer enn 90 grader. Bøye knærne er viktig slik gastrocnemius av plantarflexors, som blir forkortet i denne posisjonen, ikke begrenser omfanget av bevegelse under dorsiflexion.

3

Hold midfoot og tær fra benken og plasser dumbbell mellom føttene. Klem føttene sammen for å hindre at dumbbell faller til bakken.

4

Dorsiflex anklene til å heve føttene, og dermed dumbbell, så mye du kan.

5

Utvid anklene å senke føttene før du begynner å føle en liten strekk i dorsiflexor muskler.

Hint

Du kan utføre disse to øvelsene i supersett mote å øke mengden av blodstrømmen til leggen regionen, noe som kan bidra til å forbedre resultatene på grunn av økningen i oksygen og næringsstoffer levering til musklene dine. Super også hjelpe deg å gå gjennom treningen i et raskere tempo. For å gjøre supersets, bare gjør ett sett med sittende kalv reiser og ett sett med sittende omvendt kalv reiser i back-to-back mote, så ta en to minutters pause og gjenta sekvensen. Du bør gjøre fem supersett av disse øvelsene. For hvert sett, komplett 10 til 15 repetisjoner.

Rådfør deg med legen din før du gjennomgår noen form for treningsprogram.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-regne-ut-anklene/ "

相关文章!
 • Hvordan regne ut kvadrat Yards for Carpet Hvordan regne ut kvadrat Yards for Carpet
  - 阅 5

  Å kunne beregne kvadrat verft for nytt teppe i et rom synes relativt enkelt i begynnelsen. Imidlertid kan flere hensyn påvirke det faktiske antall kvadrat verft teppe som du trenger å kjøpe for et rom. Den type teppe du velger kan påvirke hvor mye du

 • Hvordan regne ut prosenter Hvordan regne ut prosenter
  - 阅 2

  Prosenter er en integrert del av hverdagen om du vet det eller ikke. Å delta i en undersøkelse, gå til banken, måle ingrediensene for en oppskrift eller beregne store rabatter krever at du må regne ut prosenter i en eller annen måte. Beregne en prose

 • Hvordan regne ut din Semester GPA Hvordan regne ut din Semester GPA
  - 阅 7

  Det er to grade point gjennomsnitt (GPAs) relevante for faglig nivå. En kumulativ GPA er et gjennomsnitt av alle karakterene og er gjennomsnittet at de fleste universiteter, profesjonelle skoler og arbeidsgivere vil spørre om. Et semester GPA er base