Amopage

Hvordan registrere All OCX filer

- Views 0
Advertisement

Hvordan registrere All OCX filer


Windows krever at alle ActiveX-kontroller legges inn i systemet registret før bruk. ActiveX-kontroller er representert ved filer med utvidelsen OCX. Hvis du ønsker å registrere OCX-filer på harddisken din, har du to alternativer. Du kan enten manuelt registrere alle dine OCX-filer ved hjelp av "RegSvr32" kommandoen, eller du kan laste ned programvare som vil registrere flere OCX-filer med en enkelt kommando.

Sett OCX-filer manuelt

Klikk på "Start" -knappen og velg "Søk etter filer eller mapper." Dette åpner opp et søkevindu.

I søkeboksen skriver du "* .ocx" finn alle OCX-filer på datamaskinen din.

Klikk på "Start" -knappen igjen og velg "Kjør" for å åpne opp vinduet Kjør kommando-linjen.

Skriv "RegSvr32 filnavn" i Kjør-boksen og trykk "Enter", der "filnavn" er navnet på den første OCX-filen i søkevinduet. Dette vil legge til at OCX ActiveX-kontroll til systemet registret. For eksempel vil registrere "Example.OCX" du ville skrive "RegSvr32 Example.OCX" i Kjør-boksen.

Gjenta trinn 4 for hvert OCX-filen som er oppført i søkevinduet.

Bruk et program for å registrere OCX-filer

Last ned et program stand til å registrere dine OCX-filer automatisk. RegDllView er ett program som er i stand til å registrere mange OCX-filer med en enkelt handling (se nedlastingslink under Ressurser).

Klikk på "Start" -knappen og velg "Søk etter filer eller mapper." Dette åpner opp et søkevindu. Type "* .ocx" i søkeboksen for å finne alle de OCX-filer på datamaskinen din.

Åpne RegDllView programmet. Hvis du kjører Windows 7 eller Windows Vista, må du høyreklikke på programmet og velg "Kjør som Administrator."

Marker alle OCX-filer i søkevinduet.

Dra og slipp OCX-filer fra søkevinduet i RegDllView programvinduet. Den RegDllView Programmet vil opprette oppføringer for alle OCX-filer i systemet registret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-registrere-all-ocx-filer/ "

相关文章!
 • Hvordan registrere MSCOMCTL.OCX
  - 阅 0

  Selv om de fleste programvare installatører registrere sine egne filer, kan prosessen med å avinstallere programvare og oppgradere operativsystemer la datamaskinen med filer som er uregistrert med systemet. Den "MSCOMCTL.OCX" -filen som normalt

 • Hvordan registrere Msdatgrd OCX Hvordan registrere Msdatgrd OCX
  - 阅 0

  En OCX-filen er en systemfil Windows som lar et program for å kjøre med et tilpasset brukergrensesnitt; disse filene kan styre vindu dimensjonering og bla bar bruk, for eksempel. Hvis et program du prøver å kjøre behov for å bruke Msdatgrd.OCX filen

 • Hvordan redigere en OCX fil Hvordan redigere en OCX fil
  - 阅 0

  OCX-filer er utvikleren filer som er i hovedsak knyttet til ActiveX-kontroller, som er "små programmer noen ganger også kalt 'add-ons,' som brukes på Internett", ifølge Microsoft Online Safety. Videre OCX-filer inneholder kontroll atferd som akt