Amopage

Hvordan Refinish Oak Kjøkken Skap

- Views 7
Advertisement

Hvordan Refinish Oak Kjøkken Skap


Eik er et populært valg for kjøkken cabinetry fordi fargen er veldig nøytral og utfyller en rekke andre utførelser. Eik, men er også ganske lett og kan lett bli farget av stoffene til som et kjøkken er gjentatte ganger eksponert. Selv om du rengjøre skap regelmessig, kan flekker blir for inngrodd over tid til å bli fjernet med enkle husholdnings tre lakker. Når dette skjer, kan omlakkering dine eik skap med en matchende gel flekken være det beste alternativet.

Du trenger

Skrujern

tarps

Malerens tape

Avis

maskeringstape

Trisodium fosfat cleanser

hvite duker

150-sandpapir

Kjemisk de-Glosser

Oak gel stain

Hvit porselen børste, 2-tommers

polyuretan

Bruksanvisning

 • 1

Fjern skruene som holder på skapdører og skuffefronter med en skrutrekker; også fjernet maskinvare og sett den til side. Legg disse elementene på toppen av en stor, tykk presenning. Linje rundt kantene på skap selv med malerens tape for å beskytte veggene og dekke tellere med flere tarps eller avis sikret med maskeringstape.

2

Rengjør alle tre med trinatriumfosfat cleanser. Dette cleanser vil fjerne fugemasse samt fett, smuss og annet møkk funnet på skap. Fjern overflødig rengjøringsmiddel med våte kluter og tørk alle tre godt med håndklær.

3

Sand på chassis, skuffefronter og dører jevnt med 150-sandpapir. Fjern eventuelle gjenværende fangstskuta og sand alle områder; alle treflater skal vises skyet. Rydd opp området med en butikk vakuum.

4

Dypp en ren, hvit klut til kjemisk de-Glosser. Påfør de-Glosser hele slipes tre i en sjenerøs, jevnt lag. La de-greaser sitte uforstyrret i en time og tørk vekk overflødig med en annen ren, hvit klut.

5

Påfør eik-farget gel flekken til skap, skuffefronter og dører med en 2-tommers hvit porselen børste. Maling flekken på i korte, rette linjer som bare beveger seg i én retning. Ikke gjør laget av flekken for tykk.

6

Dip bare kantene av børsten bust inn i flekken og bruke sirkulære bevegelser for å gli bort noen definert sømmer i flekken på veden. Klapp lett overflater av tre med mer rene, hvite kluter til å plukke opp overflødig flekken slik at den ikke skaper søleputt merker. La flekken tørke 24 timer.

7

Påfør et andre lag av flekken hvis du ønsker. La all beiset tre å tørke en annen full dag når du er fornøyd med utseendet. Dekk farget skap, skuffer ansikter, og skapdører med to strøk av polyuretan, vente 48 timer, og sett alle de tre stykker og maskinvare.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-refinish-oak-kjokken-skap/ "

相关文章!
 • Hvordan Refinish Oak Kjøkken Skap i en annen farge Hvordan Refinish Oak Kjøkken Skap i en annen farge
  - 阅 5

  Eik kjøkken skap er bygget for å vare livet ut. Eik er solid og robust og vil tåle mange års slitasje. Dette kan være en stor fordel for kjøkkenet, inntil du ønsker å endre innredning. Du kan Refinish dine gamle skap for å fjerne gammel lakk og anven

 • Hvordan Refinish Ugly Kjøkken Skap Hvordan Refinish Ugly Kjøkken Skap
  - 阅 0

  Ugly kjøkken skap kan være refinished til noe vakkert. Jobben kan være ganske kjedelig, eller det kan være en enkel fiks, avhengig av hvor mye tid og penger du ønsker å investere. Ofte er det vakre tre lur under lag av maling og finish. Du kan grave

 • Hvordan Paint Oak Kjøkken Skap Hvordan Paint Oak Kjøkken Skap
  - 阅 1

  Eik kjøkkenskap er solide, vakre stykker i ethvert hjem. Utseendet til eik kjøkkenskap kan bli slitt over tid som de lider jevnlig eksponering for varme og fuktighet. Utseendet til eik kjøkkenskap kan gjenopprettes ved å male dem. Prepping eik kjøkke