Amopage

Hvordan Refinish gylne eik skap

- Views 17
Advertisement

Hvordan Refinish gylne eik skap


Gylne eik skap er svært vanlig i boliger i USA. Disse skapene bli slitt og skadet med bruk. Ombygging finish av gylne eik skap vil tillate deg å farge skap, beskytte dem i mange år fremover. Du kan lakkering av eik skap ved ganske enkelt stripping skap ved dagens slutt og reapplying ny lakk.

Du trenger

fuktig klut

TSP (Trisodium fosfat)

hansker

kjemisk stripper

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

sparkel

Fine-sandpapir

Tack klut

Merker i treverket

polyuretan

Bruksanvisning

Tørk av eik skap med en fuktig klut og TSP (Trisodium fosfat). Bruk hansker for å beskytte hendene dine når du rengjør skap. TSP vil fjerne fett eller smuss fra overflaten av skapene.

Påfør kjemisk stripper til skapet med en pensel. Følg instruksjonene som er angitt på kjemisk stripper. Fjern stripper med en sparkel. Tillat eik skap tørke helt.

Slip skap med # 220 sandpapir. Sliping eik skap vil jevne dem i forberedelse til farging. Tørk av skap med en tack klut.

Flekk skap ved å påføre beis til skogs med en pensel. Bruk en myk klut til å tørke bort overflødig flekken fra skapene. Se i instruksjonene fra produsenten av tørketiden.

Påfør oljebasert polyuretan til skap med en pensel. La polyuretan tørke og deretter lett sand eik skap. Tørk av skap med en tack klut for å fjerne støv. Påfør et andre strøk av polyuretan til skap. La polyuretan tørke helt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-refinish-gylne-eik-skap/ "

相关文章!
 • Hvordan Refinish Oak Kjøkken Skap i en annen farge Hvordan Refinish Oak Kjøkken Skap i en annen farge
  - 阅 5

  Eik kjøkken skap er bygget for å vare livet ut. Eik er solid og robust og vil tåle mange års slitasje. Dette kan være en stor fordel for kjøkkenet, inntil du ønsker å endre innredning. Du kan Refinish dine gamle skap for å fjerne gammel lakk og anven

 • Hvordan Refinish Oak Kjøkken Skap Hvordan Refinish Oak Kjøkken Skap
  - 阅 7

  Eik er et populært valg for kjøkken cabinetry fordi fargen er veldig nøytral og utfyller en rekke andre utførelser. Eik, men er også ganske lett og kan lett bli farget av stoffene til som et kjøkken er gjentatte ganger eksponert. Selv om du rengjøre

 • Hvordan oppdatere hvitkalkede eik skap Hvordan oppdatere hvitkalkede eik skap
  - 阅 4

  Whitewashed eik skap har fått et meget tynt lag med hvit maling, slik at korn av eik igjennom. Dette kan være et attraktivt utseende på et kjøkken, men som alle andre ser, kan det bli kjedelig og selv dato kjøkkenet ditt over tid. Men du kan enkelt e