Amopage

Hvordan redusere Water Hammer i en PVC Pipe

- Views 0
Advertisement

Hvordan redusere Water Hammer i en PVC Pipe


Vann under høyt trykk inne i et rør strømmer ved høy hastighet mot en åpen tappekran eller utløp. Avstengning av en kran brått noen ganger danner en luftlomme, og en resulterende fenomen kjent som et trykkstøt, som er forårsaket av den plutselige endring i vanntrykket. Vann hammer lager mye støy, fører rør til å vibrere og skader beslag. Vann hammer er et vanlig problem i husholdningene, men det kan elimineres ved å installere en vann hammer fanger.

Du trenger

baufil

Verktøykniv

PVC tee

Feltpenn

Pipe Renser

Pipe primer

Løsningsmiddel sement

Vann hammer avleder

Bruksanvisning

Finn hovedstengeventil og slå av vanntilførselen til ditt hjem. Ved hjelp av en baufil, kutte PVC kaldtvannsrøret for å ta imot en PVC-tee så nær kranen eller vann-inntaksventil som mulig. Ved hjelp av et verktøy kniv, glatte tuppen av hvert rør.

Fest T-skjøt midlertidig til rørene, og justere tee slik at åpningen peker rett oppover. Markere en horisontal linje på tvers av rør og kopling ved hjelp av en tusjpenn. Linjen vil fungere som din guide til raskt å montere og justere bitene etter at du har brukt løsemiddel sement. Nå fjerner montering. Rens T-stykke og vannrør med piperenser og tilsett primer, i henhold til produsentens instruksjoner.

Gjelde løsemiddel sement til tee og rør og feste beslaget til rørene. Fordel sement ved å vri tee litt med og mot klokken, og justere merkene du har gjort tidligere. Holde stykkene sammen i noen minutter for å tillate oppløsningsmidlet sementen å herde.

Sveise en 2-tommers PVC nippel på toppen av tee ved hjelp av løsningsmiddel-sement. Det tar noen minutter for herding av sementen, og deretter sveise et reduksjonshunnadapter til nippelen. Installere den gjengede enden av vannstøtfangeren for hånd til reduksjonshunnadapter. Stram Arrester ved hjelp av to fastnøkler - en skiftenøkkel på adapteren og en annen på avlederen.

Installere et annet vann stopperen på varmtvannsrøret å følge de samme prosedyrer som benyttes for å installere avlederen på kaldtvannsrøret. Les løsemiddel produsentens instruksjoner for å vite hvor lang tid som trengs for løsemiddelet å kurere før du åpner hovedvannventilen.

Hint

For maksimal sveis, lese løsemiddel sement produsentens instruksjoner om hvordan du søker kjemikaliet.

Arbeid i et godt ventilert område, og bruk hansker og vernebriller ved arbeid med PVC-sement.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-redusere-water-hammer-i-en-pvc-pipe/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Buoy Ut av PVC Pipe
  - 阅 0

  Stuff en PVC pipe segment med spenstig skum for å skape en flytende bøye. Merk plasseringen av dykkere, feller og vise tegn ved hjelp av disse flyte kreasjoner. Pynt dem med lyse farger for å gjøre dem lettere å se og identifisere som din egen. Disse

 • Hvordan lage Lawn Kanter ut av PVC Pipe Hvordan lage Lawn Kanter ut av PVC Pipe
  - 阅 0

  Plen kanter hindrer uønsket gangtrafikk ved å etablere en fysisk grense mellom gangveier og planter. Kanter skaper også en attraktiv ramme rundt landskapet og bremser spredningen av ugress og gress i gangveier. PVC-rør gjør ideelle plen kanter på gru

 • Hvordan koble en Clay kloakk til PVC Pipe
  - 阅 0

  Hvis du installerer en PVC hjem vannsystem rørledning til en kloakk main line laget av leire rør, er en spesiell kobling nødvendig. I de fleste tilfeller er alle kloakk hovedlinjene som eies av en by som allerede er utstyrt med de riktige y-beslag. A