Amopage

Hvordan redusere eksos

- Views 0
Advertisement

Hvordan redusere eksos


Med økt fokus på å redusere vår påvirkning på miljøet og strengere utslipps testing, redusere din car's avgasser er viktigere enn noensinne. Biler slipper giftstoffer i atmosfæren gjennom eksosen, slik at mindre eksos bilen produserer, jo mindre skade det forårsaker planeten. Med noen få skritt og noen grunnleggende vedlikehold, kan du i stor grad redusere mengden av eksos bilen din slipper og gjøre din del for å beskytte miljøet.

Bruksanvisning

Skift olje og oljefilter. Oljen er livsnerven i bilen og har gamle, skitne olje betyr bilen brenner overflødige mengder av det. Når overskuddsmengder av olje brennes, er flere avgasser slippes ut i luften. Oljefilteret er ansvarlig for rengjøring av olje som passerer gjennom motoren. Å ha en ny oljefilter sikrer at bare ren olje strømmer gjennom motoren og mindre utslipp blir frigitt.

Endre luftfilteret. Forbrenningsmotorer funksjon på en blanding av luft og drivstoff. Luftfilteret er ansvarlig for å rense luften som kommer inn i motoren. Hvis luftfilteret er skittent, vil luften ikke strømmer fritt gjennom motoren og fører til at bilen bruker mer bensin for å holde det drevet. Jo mer bensin brent, blir de mer avgassene slippes.

Endre PCV (positiv veivhus ventilasjon) ventil. PCV-ventil anvendes for å kontrollere utslipp i car's motoren. En gammel PCV-ventil kan bli tilsmusset og tilstoppet med gammel olje, som hindrer den fra å redusere utslipp. Skifte PCV ventilen kan hjelpe deg å redusere car's eksos.

Bytt drivstoffilter. Bensinfilteret renser bensin som er nødvendig for å drive car's motor. Over tid, drivstoffilter blir tilstoppet med skitt og rusk, og kan ikke lenger riktig rengjør drivstoff passerer gjennom motoren. Dette bevirker at motoren til å brenne mer brensel enn det som er nødvendig, og øker mengden av avgasser frigjort.

Ta bilen for en tune-up. Overskytende mengder av eksosutslipp kan være forårsaket av en rekke grunner til at bare en utdannet mekaniker kan diagnostisere.

Hint

Type olje, oljefilter, luftfilter, PCV ventil og drivstoff filter vil avhenge av året, merke og modell av bilen. Sjekk car's brukerhåndboken for mer informasjon.

Spør mekanikeren hvor ofte bilen bør tas for tune-ups. Regelmessig tune-ups vil sikre at bilen fungerer som den skal og ikke slippe overskytende beløp av eksosgasser til atmosfæren.

Vær forsiktig når du arbeider på din bil. Bildeler kan være tungt og farlig hvis den ikke håndteres riktig, eller med riktig utstyr.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-redusere-eksos/ "

相关文章!
 • Hvordan redusere eksos støy Hvordan redusere eksos støy
  - 阅 3

  Mengden av støy et eksossystem produserer avhenger av motoren er installert og eksossystemet som er koblet til motoren. Motorforbrenningsgasser avslutte auto motor gjennom eksosmanifolden og reise til eksosrør gjennom skjerf. Lyddemperen kan innehold

 • Hvordan redusere eksos Drone Hvordan redusere eksos Drone
  - 阅 0

  Eksos drone ikke er støy fra motoren, er det motorstøy som virker på avgassystemet. Tenk deg et barn på en huske; hvis du gir barnet en liten dytt, flytter hun litt. Vente for henne å komme tilbake til deg og bruke samme mengde kraft akkurat som hun

 • Hvordan redusere Dopamin Hvordan redusere Dopamin
  - 阅 4

  Dopamin er et signalstoff som påvirker hjerneaktiviteten og det kardiovaskulære systemet. Eksponering for polyklorerte bifenyler (PCB), en form for giftig kjemisk forurensning, kan redusere dopamin til farlig lavt nivå, påvirker det kardiovaskulære s