Amopage

Hvordan Reduser AHT på kontoret (gjennomsnittlig behandlingstid)

- Views 0
Advertisement

Alle som arbeider i et call center i disse dager vet hva AHT er og hvordan det påvirker alt de gjør. AHT er gjennomsnittlig behandlingstid. Dette er hvor lang tid det tar å besvare og betjene en samtale. Det inkluderer noen vikle opp tidsbruk etter at du henger opp og før du blir tilgjengelige for neste samtale.

Det er et par ting du kan gjøre for å jobbe med å senke AHT gjennomsnittet for kundesenteret.

Her er noen av mine forslag:

Du trenger

Tid og tålmodighet - det vil ikke skje over natten

Cheerleaders - du trenger for å verve dine topp agenter for å være om bord og spre den rundt på kontoret

Bruksanvisning

Klipp ut chit chat. Begrens mengden tid dine agenter eller konsulenter bruker på å snakke om været eller hva de gjorde i går kveld. La dem styre samtalen. De kan bruke lukkede endte uttalelser slik at det blir ingen flere spørsmål.

Har treningen din avdeling satt sammen et kurs på kontrollerende samtalen.

Bli kvitt din energi suckers - disse er ansatte som tar ned hele kontoret. Gjør dem en forbedringsplan og hold deg til den. Flytt setene slik at de ikke "infisere" andre rundt dem. Elendighet elsker selskap og de snart vil føre til at hele kontoret til å være ulykkelig. Når du er fornøyd du er uproduktivt.

Lytt til dine ansatte - Lag komiteer for å arbeide på medarbeidertilfredshet. Husk - kunden kommer andre! Hvis de ansatte er glade for at de vil bli mer produktiv og deretter kunden vil bli lykkelig.

Kjør insentiv konkurranser - jeg bruker er dette - den som senker deres gjennomsnittlige AHT for neste måned mest vil vinne en time fri med lønn (eller en hvilken som helst premie du velger). Gjør det noe de alle vil ønske slik at de alle konsentrere seg om å redusere sin AHT. Det er en vinn-vinn-situasjon for deg.

Hint

Ha tålmodighet - det vil ikke skje over natten

Flytt agenter med en dårlig holdning eller lav moral. Jeg gjør dem sitte ved siden av veileder slik at de kan bli sett hele tiden.

Ha det gøy på jobb. Fornøyde medarbeidere er mer produktive!

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-reduser-aht-pa-kontoret-gjennomsnittlig-behandlingstid/ "

相关文章!
 • Hvordan forbedre Call Center gjennomsnittlig behandlingstid Hvordan forbedre Call Center gjennomsnittlig behandlingstid
  - 阅 0

  I en travel call center, holde ned gjennomsnittlig behandlingstid, eller AHT, er avgjørende for å kjøre en vellykket bedrift. Kunder forventer rask og nøyaktig service, og som krever hver telefon agent for å være så effektiv som mulig. En av de store

 • Hvordan beregne AHT Hvordan beregne AHT
  - 阅 0

  Gjennomsnittlig behandlingstid, eller AHT, å måler hvor lang tid det tar en samtale center agent ta vare på en typisk kunde samtale. Det er en sentral komponent for call center planlegging, som det gjelder antall klienter en agent forventes å håndter

 • Hvordan du byr på kontoret Rengjøring Jobs Hvordan du byr på kontoret Rengjøring Jobs
  - 阅 0

  Når du bestemmer deg på det geografiske området som bedriften kan opprettholde, er det på tide å undersøke konkurransen. Ringe andre renholdstjenester i nærheten for å finne ut hvor mye de har betalt for de samme tjenestene du ønsker å tilby. Sjekk u